• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.05.2023

13:06

GORI KALEMEGDAN! Partizan organizovao GLEDANJE treće utakmice! (FOTO)

Starsportphoto

Partizan

GORI KALEMEGDAN! Partizan organizovao GLEDANJE treće utakmice! (FOTO)

Podeli vest

Navijači Partizana imaće priliku da na Kalemegdanu prate treći meč crno-belih i Real Madrida u Evroligi.

Raspalio je Partizan maštu svojih navijača sa dve pobede u Madridu u okviru četvrtfinala Evrolige. Crno-bele jedan trijumf deli od plasmana na završni turnir elitnog takmičenja, a prvi meč loptu imaju već sutra u Areni pre više od 20.000 navijača. 

Jasno je da će Arena biti premala, verovatno bi i stadion u Humskoj bio popunjen do poslednjeg mesta uzimajući u obzir potražnju. Većina navijača ostaće van zidova Arene, ali je Partizan za njih spremio poseban plan! 

 

 

Naime, iz kluba su reagovali i obezbedili veliki ekran na terenima Partizana na Kalemegdanu. Svi navijači koji budu želeli uživo da prate meč crno-belih protiv Real Madrida moći će to da urade na tvrđavi! Bilo je najava da bi video bim mogao da bude postavljen ispred Arene, ali je predsednik Partizana Ostoja Mijailović nedavno potvrdio da će organizovano gledanje utakmice ipak biti na Kalemegdanu. 

Treći meč između Partizana i Real Madrida na programu je u utorak 2. maja od 20:30. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija