• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.05.2023

21:18

PERFEKTNO! Igor Duljaj nije krio zadovoljstvo posle velike pobede!

Starsportphoto©

Partizan

PERFEKTNO! Igor Duljaj nije krio zadovoljstvo posle velike pobede!

Podeli vest

Trener Partiizana Igor Duljaj prokomentarisao pobedu njegovog tima nad TSC-om na gostujućem terenu rezultatom 3:1.

Partizan je konačno nakon dugo vremena delovao jako dobro na terenu, a i ova pobeda ima veliki značaj.

Ostali su crno-beli u borbi za drugo mesto, tako da će poslednja četiri kola biti itekako zanimljiva.

Strateg Partizana nije krio zadovoljstvo zbog današanje partije.

- Ono što mi je drago, to je da smo publici priredili odličnu predstavu. Videli ste i četiri gola, i dosta šansi... Taktički smo odigrali perfektno. Momci su fizički izneli ovaj meč perfektno, a šlag na tortu su naši navijači koji su došli i bodrili nas. Međutim, zbog onog što sledi, ova utakmica je već zaboravljena, malo ćemo da je analiziramo, ali moramo dobro da se spremimo za ono što nas čeka. Što se mene tiče, ova utakmica je već zaboravljena - rekao je trener Partizana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija