• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.05.2023

11:22

BIVŠI AS PARTIZANA POZIVA "GROBARE": Pokažimo REALU da smo VELIKI! (FOTO/VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

BIVŠI AS PARTIZANA POZIVA "GROBARE": Pokažimo REALU da smo VELIKI! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Nekadašnji košarkaš i sadašnji član Upravnog odbora crno-belih Saša Pavlović apelovao je na navijače Partizana da se večeras (20.30, SK1) ponašaju sportski tokom treće utakmice četvrtfinala Evrolige protiv Reala iz Madrida.

Posle tuče u Madridu u drugoj utakmici četvrtfinalne serije, koja je prekinuta na 100 sekundi do kraja i reguistrovana rezultatom 95:80 u korist Partizana, klubu iz Humske nije u interesu da dođe do bilo kakvih novih incidenata.

Ekipa Željka Obradovića preslišala je "kraljevski klub" u obe utakmice u Španiji i večeras od 20.30 u rasprodatoj "Areni" imaće prvu meč loptu za plasman na fajnal-for Evrolige.

Zbog toga Saša Pavlović apeluje na "grobare" da se ponašaju gospodski i da pokažu koliko je Partizan veliki kao klub.

Nadam se da će navijači ostati mirni i pokazati da su stvarno najbolji na svetu, da neće doći do nekih komplikacija i ne znam čega, što bi dodatno ugrozilo našu situaciju. Publika je uvek bila Partizanov šesti igrač, ove godine je to dokazala, nadam se da će tako biti i sada. Iskreno bih želeo da ne dođe ni do kakvih ispada, znam da smo najbolji navijači i da svašta može da se desi u žaru borbe. Samo treba da ostanemo mirni i u slučaju poraza, ne bi to bio smak sveta. Neka bude fenomenalna atmosfera kao i u prošlom meču sa Realom ovde, gde su gosti kući otišli prepuni pozitivnih utisaka, iako su bili poraženi. Da se igra lepa košarka, da Partizan pokaže koliko je veliki, kao i njegovi navijači - izjavio je Pavlović za "Mocart sport".

Madriđani su u prethodnoj utakmici uspeli provokacijama da sebi olakšaju posao u Beogradu jer su posle tuče suspendovana dva košarkaša Partizana.

Kevin Panter kažnjen je sa dva meča neigranja, dok je centar Matijas Lesor suspendovan na jednu utakmicu, kao i Gabrijel Dek iz Reala.

Foto: printscreen

Tuča u Madridu

Siledžija Geršon Jabusele završio je sezonu u Evroligi jer je suspendovan na pet utakmica.

Zbog toga je, prema Pavlovićevim rečima, važno da ni navijači ni košarkaši Partizana ne nasedaju na potencijalne provokacije igrača "kraljevskog kluba".

- Zato i apelujem na navijače da ne reaguju ni na šta. Vodimo sa 2:0, šta god da se događa u trećoj ili četvrtoj četvrtini, bez obzira da li vodili ili gubili, da ne reaguju ni na kakve provokacije koje možda mogu i da se očekuju nekom njihovom reakcijom prema našoj publici. Sad treba da pokažemo koja smo klasa kao navijači, što je bio slučaj i tokom sezone - rekao je bivši as Klivlenda i Jute.

Foto: Starsportphoto

Tekst potpisa

Za Pavlovića nema dileme, Partizan je najbolji tim u Evropi u poslednjih par meseci.

- Ekipa igra toliko dobro i toliko je dobro vođena, da možemo da pobedimo i u trećoj utakmici. Košarkaški gledano, Partizan nesumnjivo igra najbolju košarku u poslednja dva meseca u Evroligi, što pokazuju rezultati - istakao je član UO crno-belih.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija