• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.05.2023

17:20

NAVIJAM ZA ZVEZDU, ALI JE JASNO DA ŽELIM POBEDU PARTIZANA! Menadžer HOTELA očitao LEKCIJU Špancima pred "PAKAO" u Areni!

EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Partizan

NAVIJAM ZA ZVEZDU, ALI JE JASNO DA ŽELIM POBEDU PARTIZANA! Menadžer HOTELA očitao LEKCIJU Špancima pred "PAKAO" u Areni!

Podeli vest

Novinari španske "Marke" zabrinuti pred duel Partizana i Real Madrida u Beogradu.

Delegacija Real Madrida stigla je u ponedeljak u Beograd, a sa košarkašima slavnog španskog kluba stigli su predstavnici medija. Među njima i novinari "Marke" koji su za naslovnu stranu danas spremili tekst posvećen dolasku u srpsku prestonicu. Naslov - "Real Madrid za čudo u Beogradu - dobro došli u pakao"...

Svesni su Španci šta očekuje košarkaše Kraljevskog kluba u Areni koja će biti popunjena do poslednjeg mesta, a jedan od novinara rešio je da odradi kratku priču sa menadžerom hotela u kom su odseli. 

- Navijač sam Crvene zvezde, ali ovo je jasno: Ne želim da Real Madrid pobedi. Čak iako ne volite sport, svi gledamo vesti. Znamo šta se dogodilo - rekao je menadžer hotela za "Marku". 

Poznato je da su crno-beli slavili na dva meča u Madridu te da sada pred svojim navijačima imaju "meč loptu" za plasman na fajnal-for. Sa druge strane, Blankosi će večeras igrati za čast, a kako se navodi u naslovu i za "čudo" u Beogradu budući da ih očekuje paklena atmosfera u rasprodatoj Areni. 

Foto: EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Nema sumnje da će na tribinama biti vrelo nakon sukoba koji se desio u Madridu, a koji su izazvali košarkaši Reala. Naime, u finišu meča Serhio Ljulj je udario Kevina Pantera nakon čega je došlo do velike tuče - kasnije i suspenzija. 

Zbog toga, večeras u taboru Partizana neće biti Kevina Pantera koji je suspendovan na dve utakmice, nešto bolje prošao je Matijas Lesor i njega neće biti samo večeras. Sa druge strane, Geršon Jabusele dobio je suspenziju na pet mečeva, a Gabrijel Dek na jedan. 

Utakmica u Areni počinje večeras od 20:30 i nema sumnje da će oči evropske i svetske javnosti biti usmerene ka Beogradu! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ratko

pre 1 godinu

evroliga radi za Real nista to nije novo ,samo se nadam da ce evroliga da ispadne glupa kao i Real. znamo da real placa evroligu .......zato je i namesteno da dva najbolja igraca Partizana budu kaznjeni a Ljulj klosar koji je napravio skandal ,koji treba da bude kaznjen sa bar 10 utakmica ni jednu kaznu ,ttakodje Musa koji je bio skoro prvi u tuci isto bez kazne a na snimku i slici se vidi da je musa odmah kod pantera i Egzuma . tako da niko ne moze da jkaze da nisu videli i tek kako su videli da treba pola tima da im bude pod sankcijama

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Mandić: Srpski poslanici će predložiti Rezoluciju o Jasenovcu!
Politika

Mandić: Srpski poslanici će predložiti Rezoluciju o Jasenovcu!

Nakon što je premijer Crne Gore Milojko Spajić potvrdio da će zvanična Podgorica u Generalnoj skupštini UN glasati za Rezoluciju o Srebrenici, predsednik crnogorskog parlamenta Andrija Mandić je najavio da će politički predstavnici srpskog naroda predložiti usvajanje Rezolucoje o genocidu u Jasenovcu i izrazio očekivanje da će ona biti usvojena.

09.05.2024

16:05

Skupština zaseda sutra! Zakazana sednica o dopunama Zakona o biračkom spisku!
Politika

Skupština zaseda sutra! Zakazana sednica o dopunama Zakona o biračkom spisku!

Sednica Skupštine Srbije, na kojoj će se raspravljati o dopunama Zakona o jedinstvenom biračkom spisku, kojima se predviđa da građani koji su promenili prebivalište u poslednjih 11 meseci ne mogu da glasaju na novoj adresi, zakazana je za petak, 10. maj u 14 sati.To će, kako se navodi u saopštenju Skupštine Srbije, biti prva od pet tačaka dnevnog reda, a predlog dopuna tog Zakona podnelo je 37 poslanika.

09.05.2024

16:05

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija