• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.05.2023

20:10

NEMOJTE BITI NAIVNI KADA IZAĐE STOKA! Nema MANEKENISANJA večeras, došli smo da NAVIJAMO! Grobari RASPALILI atmosferu u Areni!

Starsportphoto

Partizan

NEMOJTE BITI NAIVNI KADA IZAĐE STOKA! Nema MANEKENISANJA večeras, došli smo da NAVIJAMO! Grobari RASPALILI atmosferu u Areni!

Podeli vest

Navijači Partizana spremili su poseban tekst za sve prisutne uoči utakmice protiv Real Madrida.

Bilo je jasno i nakon pobede Partizana da će Beogradska arena biti popunjena do poslednjeg mesta, a slike Grobara sa meča protiv Reala obići će svet. Arena nije puna nego je prepuna, na tribinama se, po najavi, nalazi oko 25.000 navijača. 

Sigurno je da košarkaše Real Madrida očekuje paklena atmosfera, u šta su mogli da se uvere već na startu zagrevanja. Ipak, da će sve proći u najboljem redu potrudiće se svi budući da je jedan od vođa navijača kada se Arena popunila obratio svim prisutnima.  

- Grobari, nemojte da ispadnete naivni i da ubacujete nešto na teren kada ona stoka izađe. Okrećemo svi leđa i ćutimo, a kad naše predstavljanje krene - eksplozija. Nemojte da snimate koreografiju niste došli da se manekenišete nego da navijate - rekao je vođa navijača. 

Nešto ranije, navijačima su se obratio i oficijalni spiker koji je rekao da ništa ne sme da uleti na parket budući da Evroliga čeka jednu grešku kako bi ispraznili Arenu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Realizacija zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja Srbije i Srpske! Održan sastanak troje ministara
Politika

Realizacija zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja Srbije i Srpske! Održan sastanak troje ministara

Ministar kulture Republike Srbije Nikola Selaković i ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović dogovorili su danas, na sastanku u Beogradu, sa ministarkom prosvete i kulture Republike Srpske Željkom Stojičić, realizaciju zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja i naglasili da je nastavak zajedničkog rada u najboljem interesu Republike Srbije i Republike Srpske, kao i srpskog naroda u celini.

03.06.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija