• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.05.2023

15:08

VREĐANJEM MUSE SVE STE POKVARILI! Oglasio se navijač PARTIZANA i žestoko KRITIKOVAO GROBARE! (VIDEO)

Starsportphoto©

Partizan

VREĐANJEM MUSE SVE STE POKVARILI! Oglasio se navijač PARTIZANA i žestoko KRITIKOVAO GROBARE! (VIDEO)

Podeli vest

Beogradski muftija Mustafa Jusufspahić žestoko je kritikovao navijače Partizana zbog uvreda na račun Džanana Muse.

Poražen je Partizan u trećem meču četvrtfinalne serije Evrolige od Reala pred svojim navijačima. Crno-beli sada imaju prednost od 2:1 u seriji i u četvrtak će u Areni imati drugu "meč-loptu" za plasman na fajnal for Evrolige. Jučerašnji duel prošao je bez incidenata, a jedini koji je doživeo neprijatnost je Džanan Musa. 

Reprezentativac Bosne i Hercegovine bio je jedan od učesnika velike tuče koja se desila na drugoj utakmici u Madridu zbog čega je bio na meti uvreda navijača Partizana. Pored zvižduka, košarkašu Real Madrida skandirano je "Musa Turčine, napuši se k*****e". Zbog toga, kritike na račun Grobara izneo je beogradski muftija Mustafa Jusufspahić. 

- Navijaj za Partizan i za sport. Žao mi je i osuđujem vređanje bilo koga i psovanje. Vređanje Muse je nedolično i ja nisam deo toga kao navijač mog Partizana. Taj čin mi je pokvario sinoćni spektakl. Budimo kao do sada, najbolji navijači na svetu bez vređanja i psovki - napisao je Mustafa Jusufspahić na svom Tviteru. 

Foto: Beta

Četvrti meč igra se u četvrtak od 20.30 časova, ogromno je interesovanje i očekuje se da će dvorana biti krcata. Ostaje da se vidi kakav će doček u tom meču imati gostujući igarči, među kojima će biti Hezonja i Musa.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
teodor

pre 1 godinu

Naravno da to nije lepo i ne moze sluziti na cast pravom navijacu naseg slavnog kluba. Ali, moram da kazem da je i igrac Musa dosta doprineo tome svojim cinicim podsmehivanjem i celim ponasanjem u svim mecevima sa Realom. Jednostavno, on svojim gestama neprimereno provocira, cinicno reaguje na svaku odluku sudija u korist Reala a zakrece glavu nazad kad sude za Partizan. Na navijanje navijaca reaguje nesportski prema tribinama i grimasama daje do znanja da ne podnosi sve oko Partizana, kompletnu situaciju prezivljava neumereno i provokatorski. Za vreme incidenata se poneo voma nesportski a gotovo prvi je krenuo u kavgu kad su u raspri bili Panter i Ljulj.Takodje, njegova igra protiv Partizana je bila neuobicajeno incidentna a time je pokazao koliko mrzi sve oko nas, da ne objasnavam koga sve i zasto. Jedan veoma podmukao i dijabolican lik,ali stvarno kvalitetan igrac. Zao mi je ,ali ovo sve sam morao kazati jer mi je zapao za oci navedenim neprimerenostima i nesportskim, nedzentlmenskim ponasanjem,totalno odudarajucim od njegovog igrackog kvaliteta. Nadam se da ce mozda naci ovaj moj komentar i da ce mu pomoci da se dozove pameti.Ocigledno je da ima neku ozbiljnu predrasudu o nama,gotovo da je primetna njegova mrznja prema nama i da nosi u sebi taj bosnjacki predrasudni narativ. Kao takav on je losa pojava u sportu a to svaki navijac oseti. Nazalost. A morao je korektnoscu i lepim ponasanjem( kao Hezonja,zato njega nisu navijaci prozivali i uzeli na zub,pitajte se?!), da zadobije iskrene simpatije Partizanovih navijaca.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija