• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.05.2023

22:16

ŠANSA ZA PARTIZAN!? KLS razmatra mogućnost NAKNADNOG licenciranja za CRNO-BELE!

Starsportphoto©

Partizan

ŠANSA ZA PARTIZAN!? KLS razmatra mogućnost NAKNADNOG licenciranja za CRNO-BELE!

Podeli vest

Košarkaši Partizana ni ove godine neće igrati završnicu Košarkaške lige Srbije, pošto klupska administracija nije na vreme prijavila igrače za licenciranje. Ipak, prema saznanjima Informera čelnici takmičenja razmotriće mogućnost da crno-beli naknadno licenciraju ekipu.

Klubovi su od KLS dobili obaveštenje da je rok za licenciranje igrača za Superligu 24. april, a crno-beli su sastav poslali u subotu 29. aprila, zbog čega nisu dobili dozvolu da učestvuju u završnici Superlige Srbije. Takmičarski organi Košarkaškog saveza Srbije su početkom maja  konstatovali da je dokumentacija validna i prosledili je KLS-u, kao i sve prethodne koje su klubovi dostavili.

Ipak, kako Informer saznaje Košarkaška liga Srbije razmatra da li postoji mogućnost da naknadno usvoje prijavu Partizana budući da se prvi put u istoriji takmičenja dogodilo da klub zakasni sa licenciranjem. 

Foto: Starsportphoto

Zbog toga, KLS je spreman na kompromis, ali će se o svemu raspravljati kada prođe trodnevna žalost povodom tragedije koja se dogodila u školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu. 

Prethodne sezone Partizan se nije takmičio u Košarkaškoj ligi Srbije, a kako sada stvari stoje, ni ove sezone neće biti deo KLS-a. Izabranicima Željka Obradovića do kraja takmičarske godine ostao je plej-of ABA lige, majstorica protiv Real Madrida posle koje bi, u slučaju pobede, izborili plasman na fajnal for Evrolige.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kakvo bre

pre 11 meseci

naknadno... prijaviti savez pod hitno uefi...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija