• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.05.2023

19:22 >> 19:29

PREMINULA ČUVENA NAVIJAČICA PARTIZANA! Dolazila je na svaki meč SVOG SINA, bez nje tribine više neće biti iste

Starsportphoto

Partizan

PREMINULA ČUVENA NAVIJAČICA PARTIZANA! Dolazila je na svaki meč SVOG SINA, bez nje tribine više neće biti iste

Podeli vest

Preko 30 godina je Milka Džikić iz prvih redova bodrila košarkaše crno-belih

Čuvena navijačica Partizana, Milka Džikić, preminula je juče u Beogradu. Majka čuvenog srpskog trenera Aleksandra Džikića bila je jedan od simbola košarkaškog kluba iz Humske, koje je bodrila preko 30 godina.

U prvim redovima, tik do terena, sa visoko uzdignutim šalom, nije propuštala nijednu priliku da bude uz svoj Partizan. Od "Hale sportova", preko "Pionira", do "Arene". Njen sin je u sezoni 2016/17. sedeo na klupi "parnog valjka" i tada je Milka bila uvek uz svoje dve najveće ljubavi.

Foto: Starsportphoto

Milka i Aleksandar Džikić tokom jedne utakmice Partizana

U poslednjih nekoliko meseci borila se žestoko protiv opake bolesti i, nažalost, juče je izgubila najvažniju bitku. Bez nje sigurno, kad god budu igrali crno-beli, tribine neće više biti iste.

- Ni ne sećam se više ko je bio trener kada sam došla na prvu utakmicu Partizana. Bilo je to pre nego što je Aleksandar radio. Mislim da je neka 1989. godina. Preko 30 godina gledam crno-bele stalno. Od srca navijam, a dolazak u dvoranu me održava. Ne propuštam utakmice. Sneg, kiša, poledica... Ove koji ne dolaze na tribine nazivam izdajicama. Bila sam tu uvek, kad se pobeđivalo i gubilo. Kada nekoga voliš ništa mu ne možeš uzeti za zlo - rekla je Milka Džikić jednom prilikom.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ratko

pre 1 godinu

NEKA TI JE LAKA ZEMLJA CARICE !!!!!!!!!! ANDJELI TE CUVALI

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija