• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.05.2023

19:20

EVO KOLIKO KOŠTAJU KARTE ZA REAL - PARTIZAN! 'Vizink centar' biće KRCAT

EPAIMAGES

Partizan

EVO KOLIKO KOŠTAJU KARTE ZA REAL - PARTIZAN! 'Vizink centar' biće KRCAT

Podeli vest

Cene ulaznica za peti meč četvrtfinala Evrolige u Madridu kreću se od 120 do 660 evra (21.00, Sport klub 1)

Košarkaški spektakl u Madridu igraće se pred punim tribinama "Vizink centra"! Real i Partizan će u petom meču plej-ofa Evrolige odlučiti ko će se plasirati na fajnal-for u Kaunasu (od 19. do 21. maja), a samo odabrani će moći uživo da isprate borbu velikana.

Mediji sa Pirineja tvrde da je potražnja za ulaznicama bila ogromna, kao i da se ne sećaju kada je neko četvrtfinale izazvalo ovoliku pažnju javnosti. Hala u španskoj prestonici će biti krcata, a njen kapacitet iznosi 17.453 mesta.

Foto: EPAIMAGES

Košarkaše Partizana čeka puna dvorana u Madridu

To je posebno zanimljivo ako se ima u vidu da je pre samo mesec dana ugledni list "Marka" objavila da je prosečna popunjenost dvorane, kada "kraljevići" igraju u najjačem takmičenju, jako loša, samo 57 odsto.

"Karte za okršaj sa crno-belima koje su mogli da se kupe sa članskom kartom razgrabljene su odmah. Poređenja radi, prva dva duela mogla su da se gledaju za 35 evra na bočnoj strani. Sada je najniža cena i to u dnu dvorane na gornjim tribinama bila oko 120 evra. Najskuplje ulaznice su 660 evra i to su one za VIP sektor", prenosi portal "Mocartsport".

Koliko je ova "majstorica" između Reala i Partizana probudila sve ljubitelje sporta vidi se upravo po gledanosti. U prethodna četiri okršaja viđeno je mnogo toga - od trojke Kevina Pantera u poslednjoj sekundi, opšte tuče na terenu, suspendovanja igrača, utakmice u Areni u specifičnim okolnostima, do povreda Avramovića i Deka, koje su ih izbacile iz stroja.

"Ovo četvrtfinale definitivno je probudilo evropsku košarku. Ulaznica za "majstoricu" praktično više nema u prodaji, a gledanost u Španiji je porasla duplo. Došli smo do samog kraja serije pune napetosti, spektakularnih partija i uspomena za budućnost", piše "Marka".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija