• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.05.2023

21:36

POBEDA KOJA VRAĆA OSMEHE NA LICE... Duljaju LAKNULO nakon TRIJUMFA! Pohvalio i NAVIJAČE!

Starsportphoto©

Partizan

POBEDA KOJA VRAĆA OSMEHE NA LICE... Duljaju LAKNULO nakon TRIJUMFA! Pohvalio i NAVIJAČE!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana pobedili su večeras u Beogradu ekipu Radničkog iz Kragujevca rezultatom 2:1 (1:1) u meču 35. kola Superlige Srbije.

Golove za Partizan postigli su Kvinsi Menig u 40. i Rikardo Gomeš u 56. minutu. Jedini strelac za ekipu iz Kragujevca bio je Luka Milunović u 44. minutu. Partizan je trijumfom protiv Radničkog stigao do treće uzastopne pobede u Superligi Srbije. Crno-beli se trenutno nalaze na četvrtom mestu na tabeli plej-ofa sa 67 bodova i nastavljaju trku za Čukaričkim i TSC-om. 

Upravo to je bio razlog za zadovoljstvo kod trenera Igora Duljaja koji je pohvalio svoje momke, rivale, ali i navijače koji su se vratili na tribine stadiona u Humskoj. 

- Pobeda koja vraća osmeh na lice. Čestitke Radničkom, odlično su nas analizirali, igrali su dobar i otvoren fudbal. Imali smo kontrolu lopte, ali nismo bili opasni po gol. Sjajno su nas zatvarali, postigli smo gol iz prekida. Raduje me što je publika prepoznala mladog Jevremovića - rekao je Igor Duljaj. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ratko

pre 11 meseci

koji osmeh i zbog cega ,to je bruka i sramota .... UPRAVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NAPOLJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija