• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.05.2023

14:44 >> 15:37

IMA SE, MOŽE SE! Bivši trener PARTIZANA kupio klub!

Starsportphoto©

Partizan

IMA SE, MOŽE SE! Bivši trener PARTIZANA kupio klub!

Podeli vest

Legendarni nemački fudbaler i nekadašnji trener Partizana, Lotar Mateus, kupio je sa dva saradnika ekipu Akra Lajonsa, koja se takmiči u prvoj ligi Gane.

Kako je preneo nemački "Bild" Lotar Mateus je odlučio da se okuša u nečemu u čemu do sada nije. Naime, on je postao jedan od vlasnika kluba koji je prodat za oko dva miliona evra, ali nema informacija koliko je novca za kupovinu dao bivši trener kluba iz Humske.

- Gana je uvek imala veliki potencijal za talente, to se vidi po reprezentacji. Želimo da dovedemo mlade igrače u Evropu. Na ozbiljan način i već dobro uvežban. Zato ulažemo i u poligone ovde rekao je čovek koji drži rekord po broju nastupa za reprezentaciju Nemačke.

Foto: Starsportphoto

 

Pod vođstvom proslavljenog asa, Partizan je postao prvi srpski klub u gupnoj fazi Lige šampiona u sezoni 2003/2004.

Lotar Mateus je po završetku igračke karijere osim u Partizanu radio kao trener u nekoliko klubova i reprezentacija, a poslednji posao imao je 2011. godine na klupi Bugarske.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milan

pre 11 meseci

pa zaradio u partizanu debelo mu platili,pa orocio kod nas vece kamate i eto kupio civek klub,nek vide tranci kako ovde mogu zaraditi,he,he al bolje mu je da je kupio partizan i partizane i lepo od dva kluba napravio jedan koji bi se ravnopravno borio za drugo mesto u srbiji,

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija