• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.06.2023

11:42

KOGA DULJAJ ŽELI U PARTIZANU?! Čumić je sjajan, Jovetić 'san', a Vranješ...

printscreen

Partizan

KOGA DULJAJ ŽELI U PARTIZANU?! Čumić je sjajan, Jovetić 'san', a Vranješ...

Podeli vest

Trener crno-belih priznaje da je pre za afirmaciju mladih igrača, nego za bivšeg fudbalera Crvene zvezde.

Najavljeni dolazak Ognjena Vranješa u Partizan izazvao je ogromnu pažnju javnosti i lavinu komentara, a sada je o njemu progovorio i Igor Duljaj (43)!

Kormilar "parnog valjka" otvoreno je poručio da je njegov primarni izbor da se šansa pruži nekom od momaka iz omladinske škole, nego nekadašnjem prvotimcu večitog rivala, atinskog AEK-a i Anderlehta!

Foto: Starsportphoto

 

Reprezentativac BiH je praktično bio pred potpisom ugovora sa klubom iz Humske, ali je nezadovoljstvo navijača, kao i bivših prvotimaca na čelu sa Bojanom Ostojićem, potpuno promenilo situaciju.

- Znam o kome se radi, ali nisam ga gledao. Ne bežim od te teme, međutim, mora prvo da se zna šta klub želi. Ako hoćemo da igra mlad igrač onda je to Mihajlo Ilić. Meni su u fokusu sada samo Partizanovi fudbaleri - rekao je Duljaj za "Sportski žurnal".

S obzirom da će tokom letnje pauze sigurno uslediti ozbiljne promene u igračkom kadru crno-belih, mladi stručnjak otkriva koga bi on voleo da ima u timu.

- Imam lepo mišljenje o Nikoli Čumiću. Bio je i preko, video šta se traži. Neverovatno brz, može da se ponavlja. Koji trener ne bi voleo igrače kao što su on ili inteligentni Luka Ilić iz TSC-a. Tu je i mladi napadač Petar Ratkov, snažan, efikasan, ali... Mi imamo Matiju Popovića. Ne smemo da dupliramo, bolje da biser raste uz iskusnijeg igrača, da stvorimo priču od koje klub može da profitira - naglasio je Duljaj.

Foto: Starsportphoto

Sve više se priča o povratku Stevana Jovetića u Humsku

Poslednjih nedelja sve više se priča i o povratku nekadašnjeg kapitena Stevana Jovetića.

- Veliki je partizanovac, sa sjajnom karijerom i kada bi došao, to bi bilo neverovatno. Pitajte i navijače, svako će biti oduševljen. Opet, vraćam se na strategiju kluba, mora da bude jasna i precizna - objasnio je Duljaj.

Ipak, pre pojačanja, potrebno je da "parni valjak" definiše i status šefa stručnog štaba. Da li nekada borbeni vezista ostaje na klupi ili ne.

- Preuzeo sam tim kada je bio drugi na tabeli, a sezonu smo završili na četvrtom mestu. Kada je ovaj klub u pitanju - sramota, jer treba uvek da se bori za titulu. I logično da će, neko ko ne zna s čim smo se suočavali, da uperi prvo prst u mene. Nemam taj problem, postoji i moj deo odgovornosti i rekao sam da, ako sam ja problem, to je najlakše da se reši. Narednih dana očekuju me razgovori sa upravom, da vidimo šta je najbolje za ekipu i kom pravcu će da se razvija. Ako je to afirmacija mladih igrača, to mora jasno da se kaže. Ušao sam u sve ovo čistog srca i moj motiv nije finansijski, jer ne živim od plate koju dobijam u Humskoj. Samo želim da bar delić onoga što sam dobio kroz karijeru vratim mom Partizanu - zaključio je Duljaj.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Terzić: Stefanović i Đilas žele da zaustave napredak Srbije! Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo!
Politika

Terzić: Stefanović i Đilas žele da zaustave napredak Srbije! Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo!

Nema tih izbora, niti će ih ikada biti, koji bi od omiljenog autošovinste Viole fon Kramon i trgovca srpskim nacionalnim interesima poput Đilasovog potrčka Borka Stefanovića napravili pobednika. Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo, isakao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Miloš Terzić.

04.07.2024

09:16

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija