• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. Selmani

05.06.2023

16:02

KAKVA BOMBA PARTIZANA! Ljubimac "grobara" bio na pregovorima u Humskoj!

Starsportphoto

Partizan

KAKVA BOMBA PARTIZANA! Ljubimac "grobara" bio na pregovorima u Humskoj!

Podeli vest

Reprezentativac Crne Gore Uroš Đurđević razgovarao je danas sa generalnim direktorom crno-belih Milošem Vazurom oko povratka u Partizan.

Najbolji strelac Superlige u sezoni 2016/17. sa 24 gola (identičan skor u dresu Partizana imao je njegov saigrač Leonardo) trenutno je fudbaler Sportinga iz Hihona sa kojim ima ugovor do 2027. godine.

Foto: Starsportphoto©

Uroš Đurđević

Pričalo se nedavno da je Đurđević na pragu prelaska u meksičku Santos Lagunu, koja ima iste vlasnike kao Sporting, ali od tog posla na kraju nije bilo ništa. Kako saznaje Informer, Đurđević je danas oko podneva boravio u Humskoj, gde je razgovarao sa generalnim direktorom Partizana Milošem Vazurom.

Glavni operativac crno-belih potvrdio je u podkastu Informera, koji ćete imati prilike da gledate u narednim danima, da se sa Đurđevićem vode pregovori.
- Uroš Đurđević je uvek rado viđen gost na stadionu Partizana, neko ko je ostavio trag u Partizanu u sezoni kada smo osvojili titulu i Kup. On ima ugovor sa klubom do 2027. godine, tako da je opcija pozajmica. Razgovarali smo, videćemo - rekao je Vazura za Informer.

Foto: Starsportphoto

Miloš Vazura

Uroš Đurđević je u karijeri nastupao za Rad, Vitese, Palermo, Partizan, Olimpijakos i Sporting iz Hihona za koji igra od 2018. godine. Reprezentativac je Crne Gore od 2021. godine, ali na 10 mečeva za nacionalni tim nije postigao gol.

Foto: REUTERS/Stevo Vasiljevic

Đurđević u dresu Crne Gore

Njegov prethodni boravak u Partizanu bio je uspešan i za njega i za klub jer je na 45 utakmica za "parni valjak" postigao čak 35 golova uz šest asistencija i bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje duple krune 2017. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17