• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: M. Z.

06.06.2023

11:50

U HUMSKOJ PALA ODLUKA O TRENERU! Duljaj ostaje na klupi Partizana!

FK Partizan/Starsport

Partizan

U HUMSKOJ PALA ODLUKA O TRENERU! Duljaj ostaje na klupi Partizana!

Podeli vest

Crno-beli će definitivno sa mladim stručnjakom nastaviti saradnju, saznaje Informer!

Rukovodstvo "parnog valjka", na čelu sa predsednikom Miloradom Vučelićem i generalnim direktorom Milošem Vazurom obavilo je danas razgovor sa Igorem Duljajem (43) na kojem je dogovoreno da zajedničkim snagama krenu u narednu sezonu!

Prema našim saznanjima sastanak sa trenerom je protekao jako dobro, napravljen je plan za letnji prelazni rok i program za naredni period, tako da ovog leta sigurno neće biti promene na klupi Partizana.

Tako je potvrđeno ono što je Informer i najavio prošle nedelje.

"Čelnici kluba su smatrali da Duljaj svojim radom i odnosom prema crno-belima zaslužuje da mu se pruži šansa da nastavi započet posao, da prođe kompletne pripreme sa timom i od nule krene u novu sezonu. Bilo je odmah jasno da je Igor raspoložen za nastavak saradnje, pa nije bilo mnogo zastoja i problema u pregovorima", kaže naš izvor iz Humske.

Foto: FK Partizan

Igora Duljaja i Ivicu Kralja čeka puno posla tokom leta

Nekada sjajni vezista preuzeo je Partizan u jako teškom trenutku, posle odlaska Gordana Petrića krajem februara. Tokom proleća Duljaj nije uspeo da ostvari primaran cilj, a to su druga pozicija u domaćem prvenstvu i kvalifikacije za Ligu šampiona.

On je na 14 utakmica ostvario skor od šest pobeda, pet poraza i tri remija, a "parni valjak" je prvi put posle 33 godine završio sezonu na četvrtom mestu u Superligi.

- Preuzeo sam tim kada je bio drugi, a sezonu smo završili kao četvrti. Kada je ovaj klub u pitanju - sramota, jer treba uvek da se bori za titulu. I logično da će, neko ko ne zna s čim smo se suočavali, da uperi prvo prst u mene. Nemam taj problem, postoji i moj deo odgovornosti i rekao sam da, ako sam ja problem, to je najlakše da se reši. Posle razgovora sa upravom biće poznato u kom pravcu će ekipa da se razvija. Ako je to afirmacija mladih igrača, to mora jasno da se kaže. Ušao sam u sve ovo čistog srca i moj motiv nije finansijski, jer ne živim od plate koju dobijam u Humskoj. Samo želim da bar delić onoga što sam dobio kroz karijeru vratim mom Partizanu - rekao je nedavno Duljaj.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija