• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

06.06.2023

16:33

RASULO U PARTIZANU: Prvotimci spremaju tužbu i traže raskid ugovora

Starsportphoto©

Partizan

RASULO U PARTIZANU: Prvotimci spremaju tužbu i traže raskid ugovora

Podeli vest

Teški dani za klub iz Humske, nekoliko igrača želi da promeni sredinu po svaku cenu zbog neisplaćenih zarada, saznaje Informer.

Drama u Humskoj, klub se raspada na svim nivoima, a poslenje što je zadeslo crno-bele su najave igrača da žele da tuže klub i dobiju papire da mogu bez obeštećenja da menjaju sredinu. Prema našim saznanjima, posle Nemanje Jovića, koji je već tužio klub, da presaviju tabak spremaju se i golman Aleksandar Popović, kao i mlađi igrači Vanja Vlahović, Mihajlo Petković, Samed Baždar i mnogi drugi. 

Foto: Starsportphoto

Kako j objasnio naš izvor, fudbaleri se nadaju da će pritisak koji izvrše biti dovoljan da im se isplate zarade i da neće biti potrebe za pravnim merama.

- Svako od njih voleo bi da redovno prima platu i da ne mora da tuži klub. Međutim, prevršilo je svaku meru, nekima se duguje i po sedam, osam meseci unazad. Svi imaju puno pravo da tuže klub i na sudu dobiju sopstveni novac. Naravno, uz to bi išao i raskid ugovora, pa bi bili slobodni u izboru nove sredine - objašnjava naš izvor. 

Od svih njih, golman Popović je najiskusniji i njega je iznervirala činjenica da je klub u poodmaklim pregovorima sa golmanom Apolona iz Limasola Aleksandrom Jovanovićem.

Foto: Starsportphoto

Aleksandar Popović

- Sportski direktor Ivica Kralj išao je na Kipar da se vidi sa golmanom Jovanovićem i dve strane su načelno postigle dogovor da Jovanović dođe u Humsku. To je Popović saznao i iznervirao se. On je branio cele sezone maltene bez para, duguje mu se blizu 100.000 evra, malo mu fali da podnese tužbu - zaključio je naš izvor.

Kao što je Informer već pisao, generalni direktor kluba Miloš Vazura pre nekoliko dana boravio je u Milanu, gde je pokušavao da proda Sameda Baždara i Nemanju Jovića, kako bi zaradio makar nešto novca da ugasi požar. U Beograd se vratio neobavljenog posla, ali je ostavio ponudu - prepustio bi Baždara i Jovića u paketu Fiorentini za tri miliona evra. Ponuda je na razmatranju, a on se nadio da će odgovor dobiti što pre. Tužbe bi mogle da mu poremete planove.

- Jović je već tužio klub i ukoliko zaista ostane pri tome, on će sigurno dobiti i novac i raskid ugovora. U tom slučaju, Vazuri će propasti planovi o prodaji, jer za Jovića neće moći da uzme obeštećenje. Igrač će kao slobodan preći gde želi, možda baš i u Fiorentinu i biće u prilici da obezbedi bolje uslove za sebe. Isto važi i za Baždara ukoliko se odluči za taj korak. Svakako će imati pravo - zaključio je naš izvor.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ratko

pre 10 meseci

jel postoji neki zakon ko ovu bagru moze da istera iz partizana ,stoko ,mma daj silom da ih isteramo napolje motke i po ledjima... upravaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Napoljeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Leonida

pre 10 meseci

Pa i treba. Nekad najjača škola fudbala(Partizan) u Evropi je isčezla.Nažalost dovodimo strance a za našu decu nema mesta.Nemam ništa protiv stranaca,ali mi je žao naše dece koja znaju da igraju fudbal a ne mogu da pokažu kvalitet jer zbog "tatinih" sinova NEMA MESTA za njih. S'obzirom da sam u fudbalu dosta dugo ne mogu da verujem da se ovo dešava.Mnogo kvalitetne dece teška srca prestanu da se bave fudbalom u najboljim godinama kada treba da napreduju jer roditelji nemaju para da to proprate,zbog nekih nadri fudbalera koji parama mogu sve.Eto zašto nam je reprezentacija tu gde jeste a i klubovi ne stoje ništa bolje. Partizanu želim sve najbolje jer sam i sam bio simpatizer ali ovo što se radi ne vodi nas nigde.Ovakvim stavovima i radom ni u grupnu fazu lige konferencija nećemo moći da uđemo,a naravno sledeće sezone bićemo tu negde oko 6-7 mesta u prvenstvu. Žalosno!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija