• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.06.2023

20:58

PARTIZAN DOMINANTNO DO FINALA! Crno-beli večeras nisu imali problema, ČEKA SE KONAČNA ODLUKA CRVENE ZVEZDE?

Starsportphoto

Partizan

PARTIZAN DOMINANTNO DO FINALA! Crno-beli večeras nisu imali problema, ČEKA SE KONAČNA ODLUKA CRVENE ZVEZDE?

Podeli vest

Košarkaši Partizana pobedili su Cedevita Olimpiju rezultatom 90:71 u "majstorici" polufinala ABA lige i tako su se plasirali u finale ABA lige.

Partizan je furiozno krenuo u meč. Imali su puleni Željka Mitrović prednost od 7:0, a potom i od 12:2.

Ipak, živnuli su u međuvremenu igrači Cedevita Olimpije. Iskoristili  su greške protivničkog tima i u jednom momentu drastično smanjili zaostatak.

Pred kraj četvrtine videli smo rikošet trojki, prvo je pogodio Dante Ezgum, a s druge strane je precizan bio Matković. Četvrtina se završila rezulatom 24:16 u korist Partizana.

Foto: Starsportphoto

Nastavio je slovenački tim u svom ritmu i u drugoj četvrtini,a posle pogotka Mulaića stigli su do izjednačenja (29:29), što je nateralo Željka Obradovića da zatraži tajm-aut.

Ipak, kako je vreme odmicalo, ponovo je Partizan sticao prednost i četvrtinu je završio sa 41:30. 
U trećoj četvrtini videla se ogromna razlika u kvalitetu. Igrači Partizana su bili dosta dominantniji, nisu "zmajčeki" imali pravo rešenje.

Održavali su crno-beli dvocifrenu prednost svo vreme, a igrači Olimpije kao da su se već predali.

Ledej, Panter i Naneli su rešetali koš protivničkog tima, a četvrtina se završila rezultatom , a treća četvrtina se završila rezultatom 65:61.

Foto: Starsportphoto

U poslednjoj četvrtini, crno-beli su su nastavili u svom ritmu. Nisu više imali motiva igrači Cedevita Olimpije.

Mirno je Partizan  priveo  meč i pobedio rezultatom  90:71.  Košarkaši Partizana su se plasirali u finale na najbolji mogući način.

Crno-bele je večeras predvodio izuzetno rasploženi  Zek Ledej sa 17 poena, dok je Džejms Naneli ubacio 12.

Foto: Starsportphoto

Što se tiče Cedevita Olimpije tu se najviše istakao Zoran Dragić koji je ubacio 15 poena.

Iako su se plasirali u finale još uvek nije poznato, da li će u njemu igrati, zbog saopštenja drugog finaliste Crvene zvezde.

Naime, crveno-beli su izjavili da neće igrati  u finalu ABA lige zato što se raspored podudara sa Superligom Srbije. Tako da ćemo videti u narednim danima šta će se dogodfiti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija