• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.06.2023

07:29

"GROBARI" PROZVALI ZVEZDU: Biće dosadno bez vas... (FOTO)

Starsportphoto

Partizan

"GROBARI" PROZVALI ZVEZDU: Biće dosadno bez vas... (FOTO)

Podeli vest

Košarkaši Partizana savladali su Cedevita Olimpiju u trećoj utakmici polufinalne serije ABA lige (90:71) i zakazali finale sa Crvenom zvezdom.

Videćemo da li će do ovog duela doći! Zvezda je najavila da će finale ABA lige igrati tek nakon KLS lige, jer se termini ABA lige poklapaju sa mečevima finalne serije regionalnog takmičenja.

Tim povodom "grobari" su pecnuli crveno-bele, pa je na transparentu na tribinama tokom meča sa Cedevitom pisalo:

- Biće dosadno bez vas... - napisali su navijači Partizana na transparentu.


Kod Partizana su najefikasniji bili Zek Ledej sa 17, Naneli sa 12, Smailagić, Danilo Anđušić i Dante Eksum sa po 11 i Jam Madar sa devet. Kevin Panter je dodao šest poena, a Matijas Lesor je postigao samo četiri. Cedevita Olimpiju predvodili su Dragić sa 15 poena (5/7 trojke), Amar Alibegović je dao 11, a Matković i Edo Murić po 10 poena.
 

Foto: Starsportphoto

Poruka grobara za delije

 

Podsećamo,  predstavnici regionalnog takmičenja odlučili su da finalna serija ABA lige bude na programu od 12. do 22. juna, što bi značilo da će Zvezda igrati dva finala istovremeno. Iz tabora crveno-belih su ranije poručili  da neće igrati finale ABA lige pre onog u domaćem šampionatu. Oglasio se i predsednik Zvezde Nebojša Čović, koji je istakao da će Zvezda igrati u oba finala, ali pod ranije objavljenim uslovima.

- Zvezda će igrati u terminima koje je predvidela srpska liga, a nakon toga će igrati ABA ligu. Ta zamka koju su pokušali da naprave, da Zvezda ne igra 30 dana, pa onda da igra, o tome ćemo pričati u narednim danima. To je da izgubimo formu, da se relaksiramo, da ne kažem i ugojimo. A to ne može da prođe čak ni, eto, na državnom projektu. A vi razmislite ko je državni projekat - rekao je Čović.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
BetmenRobin

pre 10 meseci

Name je dosadno vec 10 godina.....ako razumete uopste ! :)) Oni ovo napisali kao da su nas pobedjivali u poslednjih 5 godina non stop! hahahahahahaaaaaaaaa Uvek komedija sa vama....niste dzaba doveli Kolorada u fk. Colorado Cirkus !!! inace P.F.C ( Putujuci Fudbalski Cirkus ) ! :D

Ratko

pre 10 meseci

VASA COVIC LIGA , VI STE TOLIKO JADNI I BEDNI DA IGRATE 8 GODINA I DA NE MOZETE DA UDJETE U 8 . BRUKA I SRAMOTA VASA ....

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17