• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.06.2023

08:00

Ledej tražio Partizanu duplo veću platu!

Starsportphoto

Partizan

Ledej tražio Partizanu duplo veću platu!

Podeli vest

Zek Ledej (29) najverovatnije neće nositi dres Partizana naredne sezone.

Crno-beli su Ledeju ponudili produžetak saradnje, ali je on to odbio. Navodno je tražio duplo jači ugovor nego što je imao, odnosno oko 1,2 miliona po sezoni, preneo je Sport klub, što crno-beli nisu mogli da mu obezbede.

Foto: Starsportphoto

 

 

Ledej navodno ima ponude od strane dva evroligaška kluba. U pitanju su Panatinaikos i Makabi Tel Aviv i oba tima mu, kako navode grčki mediji, nude povećanje zarade od 15 odsto

Američki košarkaš poznaje obe države, pošto je u Izraelu igrao za Hapoel Gilbou, dok je u Grčkoj nosio dres Olimpijakosa. Igrao je još i za Žalgiris i Armani pored Partizana. Prošle sezone je u Evroligi prosečno beležio 11,4 poena, 5,1 skok i 1,2 asistencije po meču. Odigrao je 39 utakmica i u proseku je provodio 31 minut na parketu.

Crno-bele je već napustio Marijas Lesor, koji je pojačao redove Panatinaikosa, dok se čeka potvrda informacije o kojoj bruje svi mediji, da Kevin Panter ide u Barselonu. Spominje se i odlazak Dantea Ekzuma, a dobra vest je da bi Džejms Naneli mogao da produži ugovor sa crno-belima. Naneli (32) odigrao je 37 mečeva u Evroligi (imao je 9,2 poena u proseku, uz 2,1 skok i 1,8 asistencija), a isti broj utakmica odigrao je i u ABA ligi, sa sličnim brojkama - 9,7 poena, dva skoka i 1,7 asistencija po meču.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

(VIDEO) Slikarska kolonija u najvećem Zavodu za smeštaj odraslih na Balkanu: Državni sekretar i direktorka zapevali sa horom!
Srbija

(VIDEO) Slikarska kolonija u najvećem Zavodu za smeštaj odraslih na Balkanu: Državni sekretar i direktorka zapevali sa horom!

"Međugeneracijska solidarnost kroz likovnu koloniju" u organizaciji Udruženja građana "Teofilos", pod pokroviteljstvom Ministarstva za brigu o porodici i demografiju, okupila je u Zavodu za smeštaj odraslih lica "Male Pčelice" veliki broj ostvarenih umetnika ali i onih budućih, učenike kragujevačkih osnovnih škola i talentovanih korisnika Zavoda.

27.05.2024

19:07