• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.06.2023

21:40

Imam nezavršena posla! Kevin Panter objasnio zašto je ostao: Hajde da se opet zabavljamo

Starsportphoto©

Partizan

Imam nezavršena posla! Kevin Panter objasnio zašto je ostao: Hajde da se opet zabavljamo

Podeli vest

Kapiten Partizana Kevin Panter pričao je o tome zašto je produžio ugovor sa crno-belim klubom.

Iako je bilo priča da je Kevin Panter gotovo sigurno novi igrač Barselone, desio se preokret, tako da je Amerikanac potpisao dvogodišnji ugovor s Partizanom.

Panter je objasnio da je želeo da odluku donese hladne glave, što se na kraju desilo najbolje po navijače Partizana.

- Iskreno, pokušao sam da se sklonim od svega koliko god to je moguće. Znao sam šta se dešava i bilo je stresno, ali kao što sam rekao – pokušao sam da se izolujem dok se sve ne raščisti i dok hladne glave ne donesem odluku -  rekao je Panter u ekskluzivnom razgovoru za Telesport.

Nakon toga je rekao da ima nezavršena posla sa crno-belim klubom, te da on i saigrači mogu mnogo više.

Foto: Starsportphoto©

 

 

- Da li osećam kao da imam nezavršena posla sa Partizanom? Da, mi definitivno ne možemo da znamo šta bi se dogodilo tokom tog čuvenog plej-ofa… Čini mi se da vidim ovde možda malo širu viziju nego ostali ljudi. Sa trenerom Obradovićem ovde i sa stvarima koje su nama u prirodi… Došao sam ovde pre 2 godine i sada želim da nastavimo da gradimo na tim temeljima - dodao je on.

Priznao je da mu se telefon usijao kada se pročulo za njegov potpis.

- Prvi koji su mi čestitali bili su moji roditelji. Pričao sam mnogo sa njima i sa mlađim bratom celo vreme. Oni su ujedno i prvi saznali za moju odluku, zajedno sa bliskim prijateljima  - ističe Panter.

Na kraju je poslao jasnu poruku svim navijačima Partizana.

- Poruka za navijače? Hajde da se opet zabavljamo, uživamo i idemo ka ciljevima. Ali hajde za početak da uživamo u letu, da ne razmišljamo previše o sledećoj sezoni i da se posvetimo odmoru - završio je Panter.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vesić: Radimo na boljoj saobraćajnoj povezanosti sa Rumunijom
Politika

Vesić: Radimo na boljoj saobraćajnoj povezanosti sa Rumunijom

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i ambasadorka Rumunije u Srbiji Silvija Davidoju saglasili su se danas da bi dobri politički odnosi dve zemlje trebalo da utiču i na poboljšanje ekonomskih odnosa odnosno bolju saobraćajnu povezanost čemu bi, kako su naveli, doprinela realizacija projekata pre svega u oblasti putne i železničke infrastrukture.

03.06.2024

17:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija