• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.07.2023

17:06

Potvrđeno! Ledej potpisao novi ugovor! Posle Pantera i on ostaje u Partizanu!

Starsportphoto

Partizan

Potvrđeno! Ledej potpisao novi ugovor! Posle Pantera i on ostaje u Partizanu!

Podeli vest

Partizan je završio još jedan odličan posao. Kapiten Kevin Panter ostaće i sledeće sezone u klubu, a i najave da će isto da učini i Zek Ledej su se obistinile.

Naime, crno-beli su potvrdili da je Ledej potpisao novi dvogodišnji ugovor i da će i u narednom periodu biti jedan od nosilaca igre. 

Za američkog košarkaša veliko interesovanje pokazali su mnogi evroligaški klubovi, navodno su ga kontaktirali Panatinaikos, Makabi Tel Aviv i Barselona, ali je usledio preokret. 

 

 

Ledej je prethodne sezone u Evroligi prosečno beležio 10,7 poena , uz 4,6 skokova i prosečan indeks korisnosti 12,6. Bio je jedan od najzaslužnijih za osvajanje titule u ABA ligi pošto je u finalnoj seriji sa Zvezdom prosečno beležio 13,8 poena, uz 55 odsto šuta za tri poena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Devojčica je jaukala i dozivala mrtvu majku! Vozač "mercedesa" ubice nije ni zvao Hitnu pomoć! (FOTO)
Hronika

Devojčica je jaukala i dozivala mrtvu majku! Vozač "mercedesa" ubice nije ni zvao Hitnu pomoć! (FOTO)

Milorad M. (42), vlasnik stovarišta iz okoline Novog Bečeja, uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a nakon što je sinoć oko 21 sat na putu između naseljenih mesta Novi Bečej i Kumane automobilom marke "mercedes GLE" naleteo na bicikliste, majku Moniku Isakov (36) i maloletnu decu, koji su vozili osvetljenim putem.

26.05.2024

15:18

Planeta

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!
NEVEROVATNO

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!

Kada govori o tome da su Amerikanci "nezamenljiva nacija, jedina supersila na svetu i glavna demokratija", predsednik SAD Džozef Bajden iz nekog razloga ne spominje američki državni dug i nekontrolisano štampanje novca, ukazala je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova u nedavnoj objavi na Telegramu, ocenivši da je to "krindž godine".

26.05.2024

20:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija