• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.07.2023

12:15

Stanojević odvodi igrača Partizana u Konju!

profimedia

Partizan

Stanojević odvodi igrača Partizana u Konju!

Podeli vest

Srpski fudbaler Danilo Pantić (26) mogao bi da se preseli u Tursku ovog leta.

Klub na čijoj klupi od januara sedi Aleksandar Stanojević (49) nameračio se da dovede pojačanje iz Partizana! Meta Konje je Danilo Pantić (26), a kako saznaje turski "Fotospor" pregovori oko potencijalnog transfera su već počeli.

Nekadašnji fudbaler i trener crno-belih odlično je upoznat sa kvalitetima ofanzivnog veziste, koji sa "parnim valjkom" ima važeći ugovor do leta 2024. godine i ovo je možda poslednja i idealna prilika da u Humskoj nešto zarade na njegovoj prodaji.

Foto: Starsportphoto

Pantić i Stanojević sarađivali u Humskoj

Popularni Stanoje i Danilo su imali sjajnu saradnju u sezoni 2021/22, pa nije isključeno da se to ponovi u turskom Superligašu.

"Konja je potencijalno pojačanje pronašla u srpskoj Superligi. Ekipa je ostala bez španskog veziste Pocuela i albanskog krila Čekićija, zbog čega sada izbor pao na Danila Pantića, kao buduću "desetku" i glavnog organizatora igre. Prvi kontakt sa Partizanom i samim igračem je već uspostavljen. Zvanična ponuda je poslata i reakcije druge strane su pozitivne, pa se uskoro očekuje i realizacija ovog posla", piše "Fotospor".

Pantić je dete crno-belih, ovo mu je treći mandat u klubu, a prvi je završio tako što je 2015. godine otišao u Čelsi kao slobodan igrač, pošto je prethodno sačekao da mu istekne ugovor. Ipak, pravu šansu u londonskom timu nikada nije dobio, pa je bio na pozajmicama u Viteseu, Ekscelzioru, Partizanu, Videotonu i Čukaričkom, da bi se u junu 2021. po drugi put vratio u Humsku.

Foto: Starsportphoto

 

Imao je momak iz Rume i veliki peh prošle godine, kada je tokom zimskih priprema u Antaliji pokidao prednje ukršene ligamente kolena, posle čega je dugo i pauzirao. U minule dve sezone odigrao je ukupno 45 mečeva, dao pet golova i upisao šest asistencija.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija