• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.07.2023

18:11

Da li je ovo znak da Dragić stiže u Partizan!?

kk partizan

Partizan

Da li je ovo znak da Dragić stiže u Partizan!?

Podeli vest

Slovenački reprezentativac Goran Dragić zapratio je Partizan i sportskog direktora crno-belih Zorana Savića na Instagramu.

Iza Partizana je jedna od najuspešnijih sezona u 21. veku, bili su crno-beli na korak od plasmana na fajnal-for Evrolige, dok je posle decenije vraćena titula AdmiralBet ABA lige. Sve to podiglo je lestvicu očekivanja kako uprave tako i navijača. 

Partizan je ovog leta ostao bez Dante Egzuma i Matijasa Lesora. Potraga za pojačanjima uveliko traje, a već neko vreme u opticaju je dolazak Gorana Dragića. Slovenački reprezentativac već nekoliko godina igra izuzetno u NBA ligi, ali budući da je u godinama mnogi smatraju da je vreme za povratak u Evropu. 

Crno-beli stoje u redu klubova koji žele Dragića, a da postoji nešto na relaciji Partizan-Dragić možda nam govori Instagram. Naime, slovenački reprezentativac nedavno je na popularnoj društvenoj mreži zapratio crno-bele, ali i sportskog direktora Partizana Zorana Savića. 

Slovenački reprezentativac je u Evropi nastupao za Slovan, Mursiju i Union Olimpiju pre nego što se 2008. godine preselio u NBA ligu. U Americi je nastupao za Finiks, Hjuston, potom se kratko vratio u Evroligu i branio boje Baskonije. Usledio je novi pokušaj u NBA ligi u Majamiju, Torontu, Bruklinu i Milvokiju sa kojim se nedavno rastao. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija