• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.07.2023

10:02

Partizan ima novi test u Sloveniji, Natho na poštedi!

FK Partizan

Partizan

Partizan ima novi test u Sloveniji, Natho na poštedi!

Podeli vest

Crno-beli će danas odigrati treći kontrolni meč i to protiv Drave u Ptuju (17.30, Arena premijum 1).

Fudbaleri Partizana ulaze u poslednju nedelju priprema na Pohorju, a naredni rival biće mu slovenački trećeligaš! Posle pobede nad Pesnicom (5:0) i poraza od češkog Bohemijansa (0:2), izabranici Igora Duljaja imaće danas priliku da protiv Drave u Ptuju provere formu i ono što je dosad urađeno tokom deset dana boravka na planini u blizini Maribora.

Po svemu sudeći, stručni štab crno-belih neće moći da računa na iskusnog vezistu Bibarsa Natha, koji ima problem sa upalom i preporuka doktora je da miruje. Pod znakom pitanja je i krilni ofanzivac Kvinsi Menig, a pitanje je koliku će minutažu dobiti i novajlija Frenk Kanute.

Takođe, van stroja je i mladi Janko Jevremović, koji je na prvoj utakmici nezgodno doskočio i izvrnuo koleno, ali sva sreća, nije reč o težoj povredi.

Foto: FK Partizan

 

S druge strane, povratnik Aleksandar Šćekić i desni bek Aleksandar Filipović oporavili su se od povreda i trebali bi da se nađu u protokolu. Oni su zbog manjih problema preskočili prve dve utakmice, ali sada su spremni za maksimalan napor.

Predviđeno je da Partizan do kraja završnih priprema ima proveru i sa Šturmom u Gracu (14. jul), dok je opcija odigravanja kontrolnog meča sa Galatasarajem očigledno otpala.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija