• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.07.2023

10:39

Haos zbog Madara! Partizan ide na sud?

Starsportphoto

Partizan

Haos zbog Madara! Partizan ide na sud?

Podeli vest

Fenerbahče je potvrdio da je Jam Madar njihov novi igrač, ali to neće biti kraj, jer bi slučaj mogao da završi na sudu.

Fenerbahče i Madar su završili transfer, ali Partizan neće sedeti skrštenih ruku, jer želi da  zadrži mladog plejmejkera, pa bi slučaj mogao bi da završi na sudu.

Izraleac je otišao kao slobodan igrač, imao je klauzulu u ugovoru da može da napusti klub pre istaka saradnje koji traje još godinu dana. To je iskoristio i prihvatio finansijski jaču ponudu Fenerbahčea, a crno-beli neće dobiti obeštećenje. Međutim, klauzula se navodno odnosila samo za NBA, ne i za drugi evropski klub. Šampion regionalne lige smatra da nije imao pravo raskida, pa bi klub mogao pomoć da potraži putem sportske arbitraže.

Fenerbahče je "kupio" Madara značajno jačom finansijskom ponudom od plate koju on ima u Beogradu, što je bio jedan od glavnih faktora da Izraelac napusti Beograd, ali šampion regionalne lige će to pokušati da ospori.

Foto: Starsportphoto

 

 

Dvadesettrogodišnji Madar, koji je 2020. bio 47. pik Bostona, na NBA draftu prošle sezone u Evroligi je prosečno beležio 5.8 poena, 1.2 skoka, 1.6 asistencija i 0.6 ukradenih lopti. 

Jam Madar dobitnik je nagrade "Zvezda u usponu” za najboljeg mladog igrača u Evroligi za sezonu 2022/2023. Izraelski plejmejker je treći igrač Partizana koji je dobio nagradu za najboljeg mladog igrača Evrolige, nakon Novice Veličkovića, koji je nagradu dobio tokom sezone 2008/2009 i Bogdana Bogdanovića, koji je nagrađen tokom sezone 2013/2014.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija