• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.07.2023

22:36

Veliki posao! Naneli ostaje u Partizanu!

Starsportphoto

Partizan

Veliki posao! Naneli ostaje u Partizanu!

Podeli vest

Američki košarkaš Džejms Naneli igraće za Partizan i naredne sezone, saopštili su crno-beli.

Navijači Partizana mogu da odahnu, Džejms Naneli će i naredne sezone nositi crno-beli dres sa brojem 21.

Saopštio je klub slikom na kojoj Džejms Naneli i Zek Ledej plešu na terenu uz poruku:
"Plešemo ponovo".

 

 

Sjajni Amerikanac je bio jedna od "briga" svih simpatizera kluba iz Humske, to jest , neizvesnost oko njegove budućnosti.

Foto: Starsportphoto

Željko Obradović i Naneli će sarađivati i dogodine

Saopštenjem da će i on nastupati za Željka Obradovića sledeće sezone, Partizan je uspeo da sačuva nukleus ekipe koja je osvojila Admiral bet Aba ligu ove sezone i umalo izborila plasman na fajnal-for Evrolige.

Sve se više priča i o potencijalnom dolasku Nikole Mirotića u Humsku, pa ako i nekadašnji NBA igrač pojača redove Partizana, biće to jedan od najmoćnijih timova u Evropi dogodine. 

Foto: Tanjug/AP

Nikola Mirotić - svi njega čekaju

Željko Obradović na raspolaganju više neće imati Tristana Vukčevića, Matijasa Lesora i Jama Madara, ali će ekipu pojačati Mateuš Ponitka i Ognjen Jaramaz.

Ukoliko na njih dvojicu dodamo još sve one koji su ostali - Kevin Panter, Aleksa Avramović, Džejms Naneli, Zek Ledej dobijamo jako konkurentan sastav ovogodišnjeg šampiona Jadrana.


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija