• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.07.2023

09:26 >> 09:27

Još jedan odlazak iz Partizana! Crno-beli ostaju bez velikog talenta!

Starsportphoto

Partizan

Još jedan odlazak iz Partizana! Crno-beli ostaju bez velikog talenta!

Podeli vest

Mladi košarkaš Partizana Tristan Vukčević (20) napustiće redove novog šampiona ABA lige, prenose mediji.

Vukčević trenutno igra letnju NBA ligu u dresu Vašington Vizardsa i pokušaće da se izbori za ugovor u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu. Ovog leta beležio je solidne partije u SAD, pošto je prosečno beležio preko 11 poena i šest skokova.

Foto: Starsportphoto

 

 

Vašington je ovog momka izabrao kao 42. pika na draftu, a mladi igrač se nada da će i po završetku letnje lige ostati u tom klubu. Međutim, čak i ako se to ne dogodi, on se neće vraćati u Partizan, jer će novi šampion ABA lige najverovatnije da ga pošalje na pozajmicu.

A eventualna destinacija, ako mu propadne NBA angažman, biće Grčka, odnosno košarkaški klub Peristeri. U tom klubu kao pomoćni trener radi Tristanov otac, Dušan Vukčević, a kao prvi trener ekipu vodi legendarni Grk Vasilis Spanulis.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Žoc naciljao novo pojačanje!
Partizan

Žoc naciljao novo pojačanje!

Kao bomba je odjeknula vest da je Partizan dogovorio dolazak Nikole Mirotića, a neće on biti jedini košarkaški as koji dolazi u Humsku.

16.07.2023

07:15

sledeća vest

Vesti

TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)
Live TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)

Radomir Lazović iz Zeleno-levog fronta najavio je da bi deo opozicije mogao da donese alternativnu deklaraciju posvećenu obeležavanju navodnog genocida u Srebrenici. Lazović je osudio održavanje sednice Skupštine Srbije 11. jula jer je, kako kaže, to dan kada se obeležava sećanje na događaje u Srebrenici, a ne trenutak za usvajanje Svesrpske deklaracije. Na ovu šokantnu najavu reagovao je gost "Info jutra" publicista Darko Zlojutro.

05.07.2024

10:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija