• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.07.2023

21:19

Velike reči Ksandera Severine: Spreman sam da pobedim Zvezdu! (VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

Velike reči Ksandera Severine: Spreman sam da pobedim Zvezdu! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbalski klub Partizan danas je zvanično potpisao ugovor sa novim pojačanjem Ksanderom Severinom (22), koji je na

Fudbaler koji igra za reprezentaciju Kurasaa pričao je kako se odlučio za dolazak u Srbiju, ali i najavio je da će ekipa dati sve od sebe da bude bolja od aktuelnog šampiona Crvene zvezde.

Severina je u Partizan stigao kao slobodan igrač, nakon što mu je istekao ugovor sa holandskim drugoligašem Ado Den Hagom, a prve utiske o dolasku u Beograd izneo je na promociji dresa u jednom prestoničkom hotelu.

Foto: FK Partizan

 

 

Severina se posebno osvrnuo na večiti derbi sa Crvenom zvezdom i poručuje da je spreman za sve ono što ga čeka u dresu crno-belih.

- Upoznao sam saigrače, sviđa mi se grad, iako sam ovde prvi put. Pre dolaska pričao sam sa agentom i trenerom Duljajem, koji je pokazao veliko poverenje u mene. To su razlozi zbog čega sam prihvatio da dođem u klub. Čuo sam priče o večitom derbiju i spreman sam da igram protiv Crvene zvezde. I da ih pobedim. Video sam na jutjubu atmosferu. Svidelo mi se ono što sam video i to kakve navijače imamo - kaže Severina.

Opisao je sebe kao igrača koji igra na desnoj strani i šutira levom nogom.

- Igram desno krilo. Oslanjam se na tehniku i više volim da šutiram levom nogom. Prošle sezone nosio sam dres sa brojem sedam, tako da sam odlučio da to i sada bude slučaj - dodaje ovaj momak.

Severina ističe i da mu se sviđa oprema u kojoj će Partizan igrati u narednoj sezoni, a naročito osnovna garnitura - crno-bela.

- Uzbuđen sam zbog nove sezone. Svideo mi se novi dres, naročito onaj crno-beli. Već sam rekao da mi se sviđa grad i jedva čekam da počne nova sezona - napominje reprezentativac Kurasaa.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija