• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.07.2023

20:28

Partizan razočarao u generalnoj probi

Starsportphoto

Partizan

Partizan razočarao u generalnoj probi

Podeli vest

Fudbaleri Partizana odigrali su 1:1 (1:0) sa drugoligašem Metalcem iz Gornjeg Milanovca u generalnoj probi pred start nove sezone.

Crno-beli su još jednom razočarali, s obzirom na to da se očekivala laka pobeda protiv tima iz Prve lige Srbije. Golove su postigli Samed Baždar za Partizan u 42. minutu i Ognjen Luković u 75. minutu za ekipu iz Gornjeg Milanovca.

Foto: FK Partizan

 

 

Partizan je još jednom pokazao defanzivne slabosti i još jednom je ogolio istinu da mu je pod hitno potreban štoper pre početka nove sezone u prvenstvu Srbije i Ligi konferencija. Trener crno-belih Igor Duljaj izveo je vrlo jak sastav na ovom meču, pošto su u startnoj postavi bili Aleksandar Popović, Marko Živković, Svetozar Marković, Siniša Saničanin, Zlatan Šehović, Frenk Kanute, Danilo Pantić, Ksander Severina, Samed Baždar, Kvinsi Menig i Nemanja Nikolić. Praktično najjači mogući sastav.

Crno-beli i pored ofanzive u većem delu susreta nisu uspeli da dođu do trijumfa, pa ostaje da isprave sve nedostatke pre nego što sezona krene. Ekipi će se u ponedeljak priključiti najveće pojačanje Aldo Kalulu, ali on je ofanzivac, a utisak je da je još jedan štoper preko potreban.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija