• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.07.2023

21:35

Rastanak! Partizan prodao golmana Popovića

Starsportphoto

Partizan

Rastanak! Partizan prodao golmana Popovića

Podeli vest

Mladi čuvar mreže karijeru će nastaviti u Dunajskoj Stredi.

Saradnja između Partizana i golmana Aleksandra Popovića (23) završena je posle četiri godine provedene u prvom timu! Rođeni Užičanin karijeru će definitivno nastaviti u Slovačkoj, gde će postati novi član DAC Dunajske Strede. Prema nezvaničnim informacijama, crno-beli će na ime obeštećenja zaraditi 250.000 evra, plus deset procenata od narednog transfera.

Mladi čuvar mreže sutra će otputovati na lekarske preglede, a potom, ukoliko sve prođe kako treba, potpisaće ugovor i biti zvanično promovisan u pojačanje tamošnjeg vicešampiona. Ujedno će postati saigrač i sa crnogorskim napadačem Nikolom Krstovićem (23), bivšim članom Crvene zvezde.

Foto: Starsportphoto

 

Odigrao je Popović ukupno 92 utakmice za "parni valjak", a u biografiji ima i osvojen trofej Kupa Srbije u sezoni 2019/20. Kalio se prvo u Teleoptiku, da bi ga bivši trener Savo Milošević prebacio među seniore i kao "bonusa" promovisao u novu "jedinicu".

Kasnije je kod Aleksandra Stanojevića, ali i Gordana Petrića i Igora Duljaja delio minutažu sa Nemanjom Stevanovićem. Jednu od najboljih partija popularni Pop pružio je upravo protiv svog novog kluba, pre dve godine u kvalifikacijama za Ligu konferencija, kada je odbranio jedanaesterac u Slovačkoj.

Da je rastanak Popovića sa Partizanom blizu moglo se i naslutiti ovog leta, pošto je klub angažovao Aleksandra Jovanovića iz kiparskog Apolona.

Ujedno, ovo je 11. odlazak iz Humske u aktuelnom prelaznom roku, pošto su prethodno crno-beli tabor napustili i Rikardo Gomeš, Slobodan Urošević, Igor Vujačić, Ljubomir Fejsa, Milan Lukač, Patrik Andrade, Hamidu Traore, Andres Kolorado, Vanja Vlahović i Luka Subotić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija