• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.07.2023

17:47

"Bomba" u Humskoj - Obradović otišao u Španiju po veliko pojačanje!

Starsportphoto

Partizan

"Bomba" u Humskoj - Obradović otišao u Španiju po veliko pojačanje!

Podeli vest

Reprezentativac Argentine - Nikolas Laprovitola nalazi se na radaru Partizana.

Propao je Partizanu plan da ovog leta angažuje Nikolu Mirotića iako se bivši reprezentativac Španije dogovorio sa crno-belima. Ostao je tako beogradski velikan bez ogromnog pojačanja, ali je Željko Obradović sada pronašao novu "bombu" na poziciji organizatora igre. 

Kako prenosi "Kurir", trener Partizana otišao je u Barselonu na pregovore sa Nikolasom Laprovitolom. Argentinski reprezentativac velika je želja Željka Obradovića, a njegov status u Barseloni je pod znakom pitanja nakon što su Katalonci rešili da "skrešu" budžet pred narednu sezonu. 

Navodno, najtrofejniji evropski trener pokušava da lično reši transfer Laprovitole u Partizan, a ideja je da Argentinac bude prvi izbor na poziciji organizatora igre naredne sezone. 

Foto: Tanjug/AP

 

Laprovitola ima 33 godine i ogromno evroligaško iskustvo iza sebe. Karijeru je počeo u Lanusu, potom je branio boje brazilskog Flamenga, a prve korake u Evropi napravio je u dresu Lijetuvos Ritasa. Sezona u Estudijantesu otvorila mu je vrata NBA lige, a 2016. godine bio je član San Antonio Sparsa. 

Ipak, Laprovitola se nije snašao u Americi pa se brže bolje vratio u Evropu gde je nastupao za Baskoniju, Zenit, Huventud i Real Madrid pre nego što je stigao u Barselonu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija