• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.07.2023

15:20

Ovo je situacija zbog koje grme "grobari" i koja nije viđena u prenosu (VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

Ovo je situacija zbog koje grme "grobari" i koja nije viđena u prenosu (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri TSC i Partizana sinoć su u Bačkoj Topoli odigrali spektakularan meč koji je završen rezultatom 3:3 (2:2), ali i koji je obilovao spornim sudijskim odlukama.

Mnoge od njih ponovljene su u više navrata na usporenim snimcima tokom televizijskog prenosa, ali ne i ona za koju je i čuveni ekspert Raka Đurović rekao da je bio prekršaj za Partizan.

Foto: Starsportphoto

 

 

U pitanju je situacija iz prvog poluvremena, kada je jedan igrač TSC-a vratio loptu golmanu Veljku Iliću. Za tom loptom krenuo je napadač Partizana Nemanja Nikolić, ali je naleteo na rvački "bodiček" štopera domaćih Nemanje Stojića. Sudija Mitić je, u toj situaciji, propustio priliku da dosudi faul nad napadačem crno-belih i to na 17-18 metara od gola TSC. Nema sumnje da bi to bila sjajna šansa iz slobodnog udarca za majstora kakav je Bibars Natho.

Pogledajte video i sami procenite da li je bilo prekršaja.

Raka Đurović je o ovoj situaciji za Informer rekao:

Partizan je oštećen za gol Ilića i za faul nad Nemanjom Nikolićem. Napadač Partizana je dobio bodiček u telo. Faul je bio i to u zoni šuta, ali da li je bio crveni karton - ne. Maksimalno je mogao da bude žuti, jer igrač Partizana nije bio u gol šansi pa da je srušen sa leđa. Ali, faul je trebalo da bude dosuđen.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija