• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.07.2023

14:55

Vazura psovao sudiju u Bačkoj Topoli, pomenuo i Terzića! (VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

Vazura psovao sudiju u Bačkoj Topoli, pomenuo i Terzića! (VIDEO)

Podeli vest

Generalni direktor Partizana bio je vidno besan posle remija sa TSC-om (3:3) u 1. kolu Superlige.

Crno-beli su u subotu veče na gostovanju u Bačkoj Topoli ostali bez sva tri boda golom domaćih u dubokoj nadoknadi vremena. U Humskoj je kao glavni krivac označen glavni arbitar Milan Mitić (37) iz Leskovca, zbog čega je Partizan izdao i zvanično saopštenje, a potom je i sportski direktor Ivica Kralj javno zatražio ostavku Dejana Filipovića, predsednika Sudijske komisije FSS.

Foto: Starsportphoto

Miloš Vazura pobesneo posle remija sa TSC-om

Na društvenim mrežama isplivao je i snimak na kojem se vidi burna reakcija Miloša Vazure (36). Generalni direktor "parnog valjka" je iz svečane lože na stadionu "TSC arena" gledao utakmicu, a čim je sudija označio kraj, uputio mu je salvu uvreda.

I to nije sve, funkcioner crno-belih je u jednom trenutku pomenuo i Zvezdana Terzića, generalnog direktora Crvene zvezde.

"Mamu ti je*em, go*no jedno. Je*ao te Terza, pi*ko jedna. Pi*da ti materina bre", izgovorio je Vazura besno, dok su ostali prisutni pokušavali da ga smire.

 

 

 

Podsetimo, u Partizanu smatraju da su žestoko oštećeni jer im je u 57. minutu poništen pogodak Mihajla Ilića zbog nepostojećeg ofsajda, a potom zato što je sudija Mitić start Pantića nad Cvetkovićem u 77. minutu okarakterisao kao drugi po redu jedanaesterac za TSC, iako je prekršaj načinjen van kaznenog prostora.

Foto: Starsportphoto

I trener Igor Duljaj imao je šta da zameri Mitiću

Takođe, u Humskoj su kao kardinalne greške arbitra iz Leskovca označili i ignorisanje namernog udaranja Nemanje Nikolića od strane Nemanje Stojića u prvih 45 minuta, kao i to što je prvi penal za TSC dosuđen nakon što je već označen kraj prvog poluvremena.

Inače, Sudijska komisija FSS, na čelu sa Dejanom Filipovićem, je za sutra tačno u podne zakazala zvanično obraćanje i reakciju povodom optužbi iz crno-belog tabora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!
Politika

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je danas da se gađanje kamenicama Osnovne Škole "21. novembar" u Gojbulji, u opštini Vučitrn, kojom prilikom je slomljeno staklo na ulaznim vratima i jedna kamera, ne može se shvatiti drugačije, nego kao otvorena pretnja Srbima na Kosovu i Metohiji, kao i da su slični napadi koji su gotovo svakodnevni, posledica antisrpske politike Aljbina Kurtija.

21.05.2024

12:42

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija