• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: M. Z.

17.08.2023

10:04

Fudbaleri Partizana večeras imaju težak zadatak u Humskoj!

FK Partizan

Partizan

Fudbaleri Partizana večeras imaju težak zadatak u Humskoj!

Podeli vest

Partizan protiv viceprvaka Azerbejdžana juri zaostatak od 2:0 u revanšu 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencija (21.00, RTS 1, Arena premijum 1).

Spremni smo da preoremo teren u revanšu protiv Sabaha i siguran sam u naš preokret, poručuje Igor Duljaj (43) pred revanš 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencija!

Partizan večeras dočekuju viceprvaka Azerbejdžana (21.00, RTS 1, Arena premijum 1), od kojeg su u prvom meču glatko izgubili sa 2:0. Tradicija kaže da "parni valjak" nikada u istoriji nije uspeo da nadoknadi ovakav poraz u drugoj utakmici, ali šef stručnog štaba širi optimizam i naglašava da je sto posto uveren da će se ta statistika sada promeniti.

Saveti od Tumbe

Mladi stručnjak je više puta ponovio da se nada velikoj podršci "grobara" iako su oni najavili bojkot još pred start sezone.

- U Bakuu je bilo sve loše. Počev od energije, trčanja, pristupa, svega... Sve suprotno od toga moramo večeras da prikažemo. Da budemo agresivni od prve sekunde i da odmah stavimo do znanja protivniku gde je došao. Bez obzira na prednost, na poštovanje koje rival zaslužuje, igraćemo na svom stadionu i očekujem da nam publika bude jak vetar u leđa. Ne nadam se, nego sam siguran u preokret. I znam da će momci pocepati ovaj novi teren, pa neka ga posle popravljaju - rekao je Duljaj.

Foto: FK Partizan

 

 


Nekada sjajni vezista otkrio je i koga je zvao za savet, kao i da li je spremio neki poseban motivacioni govor.

- Mirković, Tumbaković, Petrić, Vermezović, Vujačić... Nije sramota pitati pametnije i iskusnije. I baš mi je Tumba rekao: "Ti si unutra i znaš najbolje kako ti se ekipa oseća, pa i ako ti kaže neko nešto dobronamerno, može da bude kontradiktorno." Nikada ne pripremam govore pred utakmicu, kažem ono što osećam u tom momentu. Momci kad izađu na teren i vide publiku, pune tribine... Može da priča ko šta hoće, ali taj osećaj je najjači - naglasio je Duljaj.

On je dodao da planira i određene promene u startnih 11 u odnosu na duel u Bakuu.

- Biće jedna ili dve promene u postavi. Naravno da će biti oscilacija, mnogo je novajlija došlo ovog leta, treba vremena da se sve složi, a mi ga nemamo. Zato je podrška bitna, trebaju nam navijači, jer samo oni mogu da poguraju tim kada ne ide- naglasio je Duljaj.

 

Foto: FK Partizan

 

 

 


 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Jezivi zločini Nasera Orića 32 godine ostali nekažnjeni! Republika Srpska nije poklonjena, ona je zarađena hiljadama srpskih žrtava!
Live TV

Jezivi zločini Nasera Orića 32 godine ostali nekažnjeni! Republika Srpska nije poklonjena, ona je zarađena hiljadama srpskih žrtava!

Danas se navršava 32 godine od stradanja Srba u srednjem podrinju. Najmlađa žrtva bio je dečak od samo četiri godine. Za ove zločine niko nikada nije odgovarao. Naši zvaničnici iz Srbije i Republike Srpske otišli su danas da odaju počast srpskim žrtvama. Na ovu temu u "Info večeri" govorili su novinar "Politike" Marko Lakić, član predstavništva SNS-a Vladimir Marinković i Stefan Krkobabić, potpredsednik PUPS-a. Uživo u program uključio se i Brano Vučetić iz Bratunca koji je ispričao svoja svedočenja o zverstvima Nasera Orića, kao i Radojka Filipović iz Bratunca koja je ispričala svoja svedočenja.

06.07.2024

22:30

Šokantna izjava Fica nakon oporavka od ranjavanja! ŠOS sve moćniji! Multipolarnost sveta na vidiku! (VIDEO)
Live TV

Šokantna izjava Fica nakon oporavka od ranjavanja! ŠOS sve moćniji! Multipolarnost sveta na vidiku! (VIDEO)

Ruska vojska je u prethodna 24 sata oborila više raketa i dronova! Premijer Slovačke Robert Fico prvi put se pojavio nakon ranjavanja. Njegova poruka bila je da bi otišao sa Orbanom u Moskvu, samo da je mogao. Na ove, ali i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Mile Pršić i general Vinko Pandurević. Uživo u program javio se i Dževad Galijašević koji je komentarisao rezultate predsedničkih izbora u Iranu, kao i Nenad Bumbić, dopisnik iz Čikaga koji je komentarisao izbore u Americi.

06.07.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija