• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.08.2023

06:20

Natho o majstoriji: Video sam da je golman ostavio prostora...

Starsportphoto

Partizan

Natho o majstoriji: Video sam da je golman ostavio prostora...

Podeli vest

Izraelac protiv Sabaha (5:4 na penale, 2:0 u regularnom) u revanšu 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencija postigao prelep pogodak iz slobodnog udarca.

Navikao je već Bibars Natho (35) navijače Partizana na maestralne poteze, ali ono što je sinoć uradio protiv Azera u Humskoj sigurno će se još neko vreme prepričavati.

Igrao se 58. minut kada je sjajni vezista, zajedno sa levim bekom Nikolom Antićem, stao pored lopte da izvede prekid nakon prekršaja nad Saldanjom. Pozicija iskosa s desne strane, na ivici kaznenog prostora, idealna za centaršut. Mnogi su to i pomislili da će da usledi, ali ne i iskusni as.

Foto: Starsportphoto

 

Video je Natho "rupu", šutirao i majstorski pogodio bliži ugao, pa je pored lopte u mreži Sabaha završio i golman Imanov. Bilo je to 2:0 za "parni valjak".

- Video sam da je golman pomerio malo više živi zid u desnu stranu. Ostavio je prostora. Antić je hteo da centrira, ali rekao sam mu da ću ja da izvedem. Imao sam osećaj, pogodio i to je to. Dešava se - skromno je Natho rekao posle meča.

Osmeh na njegovom licu govorio je više od bilo koje reči. Bio je zadovoljan zbog plasmana u plej-of Lige konferencija, ali i zbog podrške nešto manje od 15.000 navijača, iako je južna tribina bila potpuno prazna.

- Još jedna teška utakmica, ali mi smo i učinili da bude takva, jer smo loše odigrali u Bakuu. Uspeli smo da se vratimo i izborimo prolaz dalje, a to je na kraju i najvažnije. Sjajan je osećaj. Imali smo dobru energiju, navijači su nas nosili kada je trebalo. Dali su nam vetar u leđa i ova pobeda je zbog njih - dodao je Natho.

 

Kada je sudija poništio prvi odbranjen penal Aleksandru Jovanoviću u petoj seriji, svi su skočili da protestuju. Izraelac je bio među najglasnijima, pa se mnogima učinilo da je dobio i crveni karton.

- Nije crveni, samo žuti. U penal serijama nema isključenja - objasnila je Partizanova "desetka."

Da bi se crno-beli plasirali u grupnu fazu Lige konferencija, moraće da preskoče i danski Nordsjeland, koji je eliminisao rumunski FCSB (bivšu Steauu).

- Sada prvo moramo da se koncentrišemo na utakmicu u Superligi, koja nas čeka u nedelju. Bićemo spremni za plej-of. Uvek je teško protiv Skandinavaca, ali mi želimo u grupnu fazu i uradićemo sve da je se domognemo - zaključio je Natho.

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija