• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.08.2023

16:38

I Partizanu deo kolača! Evo koliko će crno-beli inkasirati od prelaska Mitrovića u Al Hilal!

Reuters

Partizan

I Partizanu deo kolača! Evo koliko će crno-beli inkasirati od prelaska Mitrovića u Al Hilal!

Podeli vest

Srpski napadač Aleksandar Mitrović je novi igrač Al Hilala.

Kako je preneo poznati italijanski novinar i stručnjak za transfere Fabricio Romano Al Hilal će Fulamu platiti obeštećenje u iznosu većem od 50 miliona evra, dok će napadač srpske reprezentacije potpisati trogodišnji ugovor.

Mitrović će, dakle, po sezoni zarađivati 25 miliona evra, a Informer je tu vest ekskluzivno najavio.

Od ovog transfera deo kolača pripašće Partizanu i filijali kluba Teleoptiku u kojima je Mitrović igrao od 2011 do 2013. godine, kada je prešao u Anderleht.

Crno-belima će pripasti milion, a klubu iz Zemunela 250.000 evra.

U Al Hilalu Mitrović će igrati sa saigračem iz reprezentacije Sergejem Milinković-Savićem, ali i jednom od najvećih zvezda svetskog fudbala, Brazilcem Nejmarom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!
Live TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!

Poslanik u hrvatskom parlamentu Miro Bulj napao je juče predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazivajući ga četnikom, a sve iz razloga što je podsetio na ustaške zločine počinjene nad Srbima. Dan ranije, Bulj je uputio u proceduru zaključak kojim bi se svi poslanici u crnogorskom parlamentu koji su glasali za Rezoluciju o genocidu u Jasenavcu proglasili za "persone non grata", odnosno da im se zabrani ulazak u Hrvatsku. Ove skandalozne izjave za Informer je komentarisao lider Srpske desnice Miša Vacić tokom gostovanja u "Info jutru".

04.07.2024

10:34

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija