• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.08.2023

23:05

Sastav Partizana za Nordsjeland: Nema mesta za improvizaciju - Duljaj bira isti sastav sa jednom prinudnom promenom!

Starsportphoto

Partizan

Sastav Partizana za Nordsjeland: Nema mesta za improvizaciju - Duljaj bira isti sastav sa jednom prinudnom promenom!

Podeli vest

Kristijana Belića će zbog suspenzije zameniti Aleksandar Šćekić, ostatak tima isti kao u revanšu protiv Sabaha.

Pre samo desetak dana Partizan je bio na ivici ambisa, crno-belima je pretila eliminacija iz Evrope nakon teškog poraza od Sabaha u Bakuu. Ipak, četa Igora Duljaja uspela je da pokaže karakter i pred svojim navijačima, a nakon boljeg izvođenja penala, izbori plasman u plej-of kvalifikacija za Ligu konferencije. 

Rasteralo je to crne oblake koji su se poslednjih meseci nadvili nad Humskom. Sunce još nije sinulo, ali bi dodatno razverdenje moglo da se desi već sutra kada Partizan bude gostovao Nordsjelandu u prvom meču plej-ofa kvalifikacija. Zadatak neće biti lak, no, nema sumnje da je nekada vrhunski vezista našpanovao ekipu za okršaj na stadionu "Put ka snovima". 

Navijače, naravno, najviše zanima kako će izgledati sastav Partizana, a deluje da će se Duljaj opredeliti za filozofiju slavnog Aleksa Fergusona koji je davno rekao "da tim koji pobeđuje ne treba menjati". Zbog toga, očekuje se da crno-beli sutra istrče na teren u istom sastavu kao protiv Sabaha prethodnog četvrtka, ali sa izmenom u sredini terena budući da je Kristijan Belić zbog suspenzije van stroja. 

Talentovani vezista se na startu sezone istakao kao jedan od lidera ekipe i važan šraf u igri Partizana, a njega će u startnoj postavi odmeniti Aleksandar Šćekić. Povratnik u Humsku biće u paru sa Frenkom Kanuteom budući da je jedini igrač kom je pozicija zadnjeg veznog prirodna i matična. Sve druge improvizacije bile bi poprilično rizične uzimajući u obzir činjenicu da je Nordsjeland brza ekipa sposobna da zapreti u tranziciji. 

Ostatak tima izgledaće identično - na golu će biti heroj pobede nad Sabahom Aleksandar Jovanović, defanzivnu liniju činiće Nikola Antić, Svetozar Marković, Mihajlo Ilić i Aranđel Stojković. 

Kao što smo rekli tandem zadnjih veznih činiće Kanute i Šćekić, dok će ponovo dirigentsku palicu u rukama imati Bibras Natho. Evidentno je da igra Partizana nije ista kada na terenu nema vremešnog Izraelca, a da eksperimenti sa Aldom Kaluluom nisu doneli dobre rezultate (poraz od Sabaha i užasna igra u prvom meču). 

Najistureniji biće Mateus Saldanja koji je za kratko vreme uspeo da "kupi" simpatije svih navijača Partizana, a po krilima će dejstvovati Ksander Severina i Kvinsi Menig. 

Potencijalni sastav Partizana: Jovanović - Stojković, Marković, Ilić, Antić - Kanute, Šćekić - Severina, Natho, Menig - Saldanja. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Živimo u vremenu kad se talas ekstremizacije pojavljuje svuda! Država je efikasno odreagovala na terorizam! (VIDEO)
Live TV

Živimo u vremenu kad se talas ekstremizacije pojavljuje svuda! Država je efikasno odreagovala na terorizam! (VIDEO)

U Beogradu, večeras nešto pre 19 časova, uhapšena je jedna osoba u Sarajevskoj ulici. Kod nje je pronađen samostrel, sličan onom koji je korišćen u terorističkom napadu pre par dana ispred ambasade Izrela kada je povređen žandarm koji je obezbeđivao objekat. Osim samostrela, kod uhapšenog lica, pronađeni su nož, čakija i nunčake. Ovim povodom, gosti Informerovog vanrednog programa bili su karijerni diplomata Branko Branković, Nikola Belić, novinar "Politike" i Nikola Perišić iz Centra za društvena istraživanja.

01.07.2024

22:30

JOŠ TV VESTI

Hronika

Muljala sa kladioničarskim tiketima pala i ona i njeni saučesnici! Menjali kodove zgrnuli milione (FOTO)
Hronika

Muljala sa kladioničarskim tiketima pala i ona i njeni saučesnici! Menjali kodove zgrnuli milione (FOTO)

Operativci kriminalističke policije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su A. S. (26), zaposlenu u jednom privrednom društvu za proizvodnju digitalnih igara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica, kao i P. S. (26) i D. S. (26) koji se terete za isto delo u pomaganju.

02.07.2024

08:55

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija