• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.08.2023

06:25

Uprava Partizana ima plan kako da sačuva fotelje! Vazura i Vučelić žrtvuju još jednog trenera

Starsportphoto

Partizan

Uprava Partizana ima plan kako da sačuva fotelje! Vazura i Vučelić žrtvuju još jednog trenera

Podeli vest

Kad ne ide - smeni trenera, izgleda je deviza uprave fudbalskog kluba Partizan! Čelnici crno-belih, predsednik Milorad Vučelić i generalni direktor Miloš Vazura, spremni su da daju otkaz treneru Igoru Duljaju kako bi svu krivicu za posrtanje kluba svalili na njega, a sačuvali sopstvene fotelje, saznaje Informer.

Tim iz Humske je deklasiran (5:0) pre četiri dana u Danskoj od Nordsjelanda u meču plej-ofa Lige konferencija. Revanš meč odigraće se u četvrtak u Beogradu, a pristalice kluba najavile su protest protiv pomenutog tandema iz uprave. Čak i pre poraza u Farumu glavno pitanje među navijačima tima iz Humske bilo je da li će uprava na čelu sa Vučelićem i Vazurom podneti ostavku.

Ipak, kako stoje stvari, njih dvojica nemaju nameru da odu iz kluba, a jedini ko bi mogao da plati ceh jeste aktuelni šef stručnog štaba Igor Duljaj. Prema rečima našeg izvora, uprava i dalje tvrdi da je učinila sve da napravi tim po trenerovim merilima, ali da on nije to uspeo da uklopi kako bi trebalo.

- Vučelić i Vazura će, ako ne budu imali kud, ponovo pribeći oprobanom metodu, da smene trenera kako bi sačuvali svoje fotelje. Tvrde da su, uprkos lošoj finansijskoj situaciji, doveli deset novih kvalitetnih igrača. Cilj je bio da se uđe u Ligu konferencija, ali niko nije mogao da pretpostavi da će poraz u Farumu biti onako visok. Ako neko bude morao da se žrtvuje, to će biti Duljaj, ostalima su pozicije sigurne - objašnjava naš izvor.

Foto: Starsportphoto

Trener Igor Duljaj sa igračima Partizana

Igor Duljaj je u klub stigao u martu ove godine, nakon što je iz privatnih razloga otkaz dao Gordan Petrić. On je bio 11. trener kojeg je ova uprava Partizana dovela, a pre njega na klupi su sedeli Zoran Milinković, Ljubinko Drulović, Ivan Tomić, Marko Nikolić, Miroslav Đukić, Zoran Mirković, Savo Milošević, Aleksandar Stanojević, Ilija Stolica i Gordan Petrić. 

Nije tajna da je Vazura još tokom leta želeo da dovede jako trenersko ime, poput Marka Nikolića ili Saše Ilića, ali niko nije želeo da se vrati u klub. Tako je, kako kaže naš izvor, Duljaj i dobio posao.

- Duljaj ni letos nije bio prva opcija. Ipak, znao je klub, voli ga, znali su u upravi da će on učiniti sve što može da ostvari dobre rezultate. Ovaj put, kad bi postojalo bilo kakvo rešenje za klupu Partizana, aktuelni trener bi već bio bivši. Ako ne pre, kad dođe reprezentativna pauza, posvetiće se ozbiljnije traženju nekog drugog - dodao je zvor Informera.

Tokom subote uveče pojavila se informacija da će naslednik Igora Duljaja biti Savo Milošević, a da je jedan od kandidata i Saša Ilić. Obojica su legende kluba i trenutno bez posla, ali zasad nema konkretnih informacija dokle se stiglo u pregovorima.
- Milošević se uvek dovodi u vezu sa Partizanom, iako je u više navrata istakao da je završio sa srpskim fudbalom. Navodno je sa njim već obavljen razgovor, a on još uvek nije odgovorio želi li da se vraća. Ilić bi, na neki način, bio logično rešenje za klupu, pitanje je samo hoće li da se vraća - zaključio je naš izvor.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)
Live TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)

U emsiji "Info dan" gostovali su Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM i Ljubomir Marić, bivši narodni poslanik. Oni su govorili o značaju mosta na Ibru i zbog čega je za Srbe toliko važno da most ostane zatvoren. Uživo u program javio se i dopisnik Informera Lazar Stević koji je govorio o tome kakva je trenutna situacija na mostu na Ibru.

14.08.2024

15:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija