• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.09.2023

12:10

Obradovićev prvi presek: Neki nisu na najboljem nivou, neki jesu

Starsportphoto

Partizan

Obradovićev prvi presek: Neki nisu na najboljem nivou, neki jesu

Podeli vest

Strateg crno-belih podelio prve utiske po početku priprema za novu sezonu.

Ekipa Partizana već nekoliko dana radi i trenira na Kopaoniku pod budnim okom trenera Željka Obradovića. Crno-beli bruse formu pred početak nove sezone, a glavni fokus je što pre uklopiti pojačanja u sistem. 

- Nisu ovo pripreme kakve su bile nekad. Jesmo na planini, ali se ne izlazi napolje. Nekada smo dve sedmice radilo, trčalo, u ovoj situacoji to nije moguće. Nekada je broj utakmica bio neuporedivo manji. Normalno, došlo je do promena u obimu i načina treninga. Mi smo napravili plan. Ono što je najvažnije, igrači su motivisani i rade na najbolji mogući način. Na prvim utakmicama ćemo videti šta treba da se popravi, ali tu imamo smisla i reagovaćemo – podsetio je Obradović.

Objasnio je potom strateg Partizana u kom smislu su pripreme drugačije u odnosu na prethodni mandat Obradovića u Humskoj. 

- Osmišljene su tako da se vodi računa o tome u kakvom su stanju pojedini igrači. Neki su na jednom veoma dobrom nivou za početak priprema, neki nisu baš najspremniji. I naravno da pravimo plan i program u odnosu na to slučajno ne dođemo u problematiku da se neko povredi. O tome, pre svega, vodi računa Bata Zimonjić, a i mi ostali treneri zajedno sa njim pravimo plan na dnevnom nivou, menjamo ako je potrebno - dodao je iskusni stručnjak. 

Crno-bele ove sezone očekuje sličan broj utakmica kao i prethodne zbog čega neće biti vremena za mnogo treninga. 

- Za sada sve ide po nekom normalnom planu. Već sam rekao da su ove godine pripreme malo drugačije, jer mislim da je veoma važno da se igračima da dovoljno odmora u toku leta. Još jednom ću da ponovim, imamo neverovatan početak sezone. Prva dva meseca, oktobar i novembar, po deset utakmica, pa decembar i januar po 11. Prva četiri meseca, 42 utakmice. To je ono što igrači vole, da igraju utakmice. Manje vole da treniraju. Ovo vreme dok ne počnu zvanične utakmice, treba iskoristiti da se uigramo. Imamo i nekoliko novih igrača, neki su i otišli. Provodimo vreme razgovarajući i radeći dosta na detaljima za koje mislim da treba da nam pomognu da igramo dobru košarku - podvukao je Obradović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću
Politika

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak istakao je, sumirajući utiske od prethodne nedelje kada je boravio u poseti Srbiji i Kosovu, da je sve spremno za današnju novu rundu dijaloga na visokom nivou u Briselu i izrazio nadu da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću koja je potrebna da se dve strane približe njihovoj evropskoj budućnosti.

26.06.2024

09:44

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija