• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.09.2023

19:06

KRAJ! Partizan spektakularno preokrenuo i srušio IMT! (FOTO/VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

KRAJ! Partizan spektakularno preokrenuo i srušio IMT! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Crno-bele očekuje još jedan okršaj u domaćem prvenstvu, gde su se, za razliku od međunarodne scene, zasad sasvim dobro pokazali

Fudbaleri Partizana u četvrtak su zvanično ispali iz Lige konferencija, pa im je preostalo da se u potpunosti fokusiraju na domaće prvenstvo, gde im je ove nedelje protivnik novajlija u Superligi IMT.

Meč se igra na krovu tržnog centra "Stadion" na Voždovcu, gde će IMT biti domaćin nekadašnjem šampionu države.

 

IMT - PARTIZAN 2:3 (drugo poluvreme u toku) (20.00, ARENA 1 PREMIJUM)

Grad: Beograd. Stadion: Tržni centar "Stadion". Kapacitet: 5.175. Sudija: Pavle Ilić.

IMT:  Gordić – Glišić, Lambulić, Savić, Ćirković – Radočaj, Kijevčanin, Kodžić, Vukić – M. Luković, L. Luković.

PARTIZAN: Jovanović – Stojković, Ilić, Marković, Antić – Kanute, Belić – Severina, Kalulu, Menig – Saldanja.

 

 

TOK MEČA:

DRUGO POLUVREME

KRAJ! Pobeda Partizana, Nikolić je čovek odluke!

 

 

 

95. minut - Nemanja Nikolić za 3:2! Partizan dolazi do vođstva i vrlo verovatno pobede, Pogodio je rezervista dalji ugao u poslednjoj šansi na meču! Biće ovo novi trijumf crno-belih sa potpisom povratnika u Humsku!

91. minut - 2:2 Natho pogađa sa bele tačke! Dosuđen je penal za Partizan, a Izraelac je pogodio za izjednačenje. Kakav meč na Voždovcu!

88. minut - Velika šansa za Natha, ostaje 2:1

83. minut - Očajan šut Kristijana Belića.

79. minut - Prečka za IMT! Radočaj je imao šansu da stavi tačku na meč, ali je pogodio okvir gola. Nastavlja se drama.

77. minut - Evo i Gajasa Zahida na terenu, ulazi umesto Severine.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

73. minut - Šansu je imao i Kvinsi Menig, pored gola. Nastavlja Partizan da pritiska i to jako.

70. minut - Evo gola za Partizan, napokon, strelac je Mateus Saldanja! Vraćaju se crno-beli u život, odlična reakcija Brazilca.

 

 

 

63. minut - Sudija Pavle Ilić je nakon nekoliko minuta komuniciranja sa VAR tehnologijom odlučio da ne prizna pogodak Partizana. Biće mnogo bure zbog ove odluke.

 

 

 

60. minut - Jako zanimljiva situacija. Aranđel Stojković je postigao gol za Partizan, ali je VAR soba poništila zbog minimalnog ofsajda. Ostaje 2:0 za ekipu IMT-a. Videćemo naknadno šta se tu tačno dešavalo i u kolikom ofsajdu je bio iskusni desni bek.

 

 

 

58. minut - Duljaj uvodi Bibarsa Natha umesto Kanutea. Nema šta da se čeka više, kreće Partizan u totalnu ofanzivu.

56. minut - Šok za Partizan, 2:0 vodi IMT! Radočaj je centrirao strelac je Nikola Kodžić! Partizan stvara šanse, a IMT ih koristi.

 

 

 

53. minut - Prvi žuti karton na meču, dobio ga je Mateus Saldanja zbog neopreznog starta.

47. minut - Kalulu je sad imao šansu! Nastavlja Partitzan da ređa prilike.

 

PRVO POLUVREME

Foto: Starsportphoto

 

 

Kraj prvog poluvremena. Partizan je imao barem 15 dobrih šansi da postigne gol, ali su fudbaleri ili bili neprecizni, ili ih je zaustavljao odlični golman Miloš Gordić. Sa druge strane, IMT je jedinu šansu koju je imao na meču iskoristio i vodi sa 1:0.

45+2. minut - Menig poslednja šansa u prvom poluvremenu, tik pored stative! Jako blizu, lopta je pogodila okvir gola.

42. minut - Pokušava i Kalulu, ali preko gola. Partizan dobro igra, ali nema realizacije.

37. minut - Dominira Partizan! Kvinsi Menig šutira tik pored stative! Deluje kao da je pitanje vremena kada će crno-beli izjednačiti!

36. minut - Fantastičan pokušaj Frenka Kanutea iz slobodnjaka po zemlji! Gordić je prvo ime ove utakmice, osma intervencija Zvezdinog golmana na pozajmici u Voždovcu.

34. minut - Prvi pokušaj Kalulua iz velike daljine. Brani Gordić udarac nekadašnjeg fudbalera Liona.

31. minut - Oslobodio se IMT pritiska i pokušao preko Radočaja da duplira prednost. Ipak, šutirao je visoko preko gola.

28. minut - Ponovo Severina! Brani Gordić! Ozbiljan pritisak Partizana, ali bez gola zasad.

26. minut - Solidan pokušaj Severine sa oko 16 metara, ali pored gola Miloša Gordića.

19. minut - Nov opasan napad IMT-a, ali Miloš Luković u ofsajdu. IMT pokušava iz kontri da ugrozi crno-bele.

18. minut - Pokušava sada i Ksander Severina, ali nema problema za Miloša Gordića, ponovo skida udarac.

Foto: Starsportphoto

 

 

13. minut - Treća intervencija Miloša Gordića. Partizan sve opasniji, ovog puta pokušao je Kvinsi Menig.

10. minut - Opasan napad Partizana, šutirao je Aranđel Stojković, ali Miloš Gordić brani i spašava IMT.

7. minut - Umalo da izjednači Mateus Saldanja! Dobro je tukao fudbaler Partizana, ali je izblokiran njegov udarac. Ostaje 1:0 za dojučerašnjeg drugoligaša.

5. minut - Kakav šok na krovu! IMT je izveo munjevit kontranapad, a završio ga je Nikola Vukić. Partizan gubi i nastavlja sa očajnom igrom, odbrana deluje vrlo ranjivo!

 

 

 

4. minut - Nema mnogo uzbuđenja na terenu, ali na tribinama ima. Navijači crno-belih iz sveg glasa skandiraju "Uprava napolje".

20:00 - Utakmica je počela.

19:55 - Crno-beli imaju podršku navijača na krovu tržnog centra "Stadion". Poznato je da Partizan ima bolju podršku na strani, s obzirom da na utakmice u Humskoj navijači ne dolaze zbog protesta protiv aktuelne uprave.

 

 

19:40 - IMT predvode braća Luka i Miloš Luković, koji su glavne uzdanice ovog tima. Podsetimo, ovi momci su nedavno gostovali na Informer televiziji i tom prilikom pričali o raznim životnim temama.

19:15 - Crno-beli su, za razliku od evropskih mečeva, u Superligi zasad poprilično sigurni. Nakon uvodnog remija sa TSC-om u Bačkoj Topoli, savladali su Vojvodinu, Radnički Niš i Javor. Večeras imaju šansu za četvrti trijumf u prvih pet mečeva u domaćem prvenstvu.

19:11 - Poznati su i sastavi timova, a Igor Duljaj je odlučio da umesto najboljeg igrača tima Bibarsa Natha od prvog minuta na teren pošalje Alda Kalulua. Ostatak prve postave je sasvim očekivan, pa je na golu Aleksandar Jovanović, bekovi su Aranđen Stojković i Nikola Antić, štoperi Mihajlo Ilić i Svetozar Marković, defanzivni vezisti Frenk Kanute i Kristijan Belić, krila Ksander Severina i Kvinsi Menig, a iza najisturenijeg Mateusa Saldanje je pomenuti Kalulu.

Foto: Starsportphoto

 

 

U najavi ove utakmice trener Partizana Igor Duljaj istakao je da njegovu ekipu čeka težan zadatak protiv novajlije u najvišem rangu srpskog fudbala.

- Ispali smo iz Evrope što naravno nije pohvalno, a sutra igramo protiv jedne od najmlađih ekipa u ligi, to je najprijatnije iznenađenje, tim koji je dobio Čukarički sa 3:0 i mogli su da uzmu bodove u Bačkoj Topoli protiv TSC. Očekujem da ćemo i sutra odigrati kako znamo i umemo. I naravno ono što raduje imaćemo podršku navijača i oni će biti izuzetno važan faktor, jer će na neki način da podignu energiju igrača na viši nivo - kaže trener Partizana.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji
Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji

Nakon jučerašnjih izbora i pobede Srpske napredne stranke, pripadnici romske nacionalne manjine u Srbiji suočavaju se sa pretnjama zbog svoje podrške ovoj stranci. Ovi incidenti predstavljaju ozbiljno kršenje osnovnih ljudskih prava, posebno prava na slobodan politički izbor, koji je svakom građaninu zagarantovan Ustavom Republike Srbije, piše operska diva Nataša Tasić Knežević, čije saopštenje prenosimo u celosti.

03.06.2024

13:31

Vesti

Realizacija zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja Srbije i Srpske! Održan sastanak troje ministara
Politika

Realizacija zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja Srbije i Srpske! Održan sastanak troje ministara

Ministar kulture Republike Srbije Nikola Selaković i ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović dogovorili su danas, na sastanku u Beogradu, sa ministarkom prosvete i kulture Republike Srpske Željkom Stojičić, realizaciju zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja i naglasili da je nastavak zajedničkog rada u najboljem interesu Republike Srbije i Republike Srpske, kao i srpskog naroda u celini.

03.06.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija