• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Partizan tužba Aleksandar Jovanović

20.09.2023

09:56

Nema kraja problemima! Partizan tužen zbog golmana!

Starsportphoto

Partizan

Nema kraja problemima! Partizan tužen zbog golmana!

Podeli vest

Fudbalski klub Apolon iz Limasola tužio je Partizan organima FIFA zato što nisu u predviđenom roku uplatili prvu ratu obeštećenja za golmana Aleksandra Jovanovića.

I vrapci na grani znaju da Partizan kuburi sa finansijama i da je u velikoj krizi, a u prilog tome govori poslednja tužba koja je stigla u Humsku.

Nije bilo struje tokom leta zbog duga, ne cvetaju ruže crno-belima, a sa Kipra su stigle loše vesti. Naime, nije plaćena prva rata za golmana Aleksandra Jovanovića od svega 50.000 evra.

Ne zna se da li je to nemarnost ljudi iz Partizana ili je došlo do toga da toliko nema novca, ali šta god da je u pitanju porazno je da klub renoma crno-belih ima ovakve probleme. Kako tvrde kiparski mediji, FIFA je već reagovala i zabranila srpskom klubu registrovanje novih igrača, dok se ne isplati novac Kipranima.

Foto: Starsportphoto

 

 

Partizan je dobio novi rok da uplati novac Apolonu, a to je 31. oktobar, pa ako ni tada to ne učini uslediće ozbiljnije sankcije.

Veliko pojačanje za crno-bele predstavlja Aleksandar Jovanović koji je ovog leta došao u Partizan iz Apolona i opravdao očekivanja. Kompletan transfer trebalo je da košta 450.000 evra, a prvih 50.000  još nije legla na račun kluba iz Limasola.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija