• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.09.2023

15:22

Mijatović za Informer: Vreme je da Partizan dobije derbi, ali i da osvoji titulu

ATA Images

Partizan

Mijatović za Informer: Vreme je da Partizan dobije derbi, ali i da osvoji titulu

Podeli vest

Uveren sam da Partizan može da pobedi Crvenu zvezdu u derbiju, kaže za Informer nekadašnji as crno-belih Predrag Mijatović.

Dve ekipe sastaće se u Humskoj u sredu od 19.00 časova (Arena 1 premijum) u meču 9. kola Superlige. Uprkos činjenici da izabranici Igora Duljaja imaju četiri boda više od komšija sa "Marakane" i da im lepo ide u domaćim okvirima, stvorena je atmosfera da je Zvezda za klasu bolja. Crveno-beli imaju već dva poraza u Superligi, mada su u utorak veče solidno odigrali 45 minuta protiv Mančester sitija u gostima u Ligi šampiona. Baš tih 45 minuta, ali i jak tim, daju im za pravo da se nadaju pobedi. 

Foto: Starsportphoto

 

Prema Mijatovićevim rečima, Partizan je u prednosti, jer je fokusiran na samo jedno takmičenje pošto ne igra evrokupove.
- Koliko mogu da ispratim sa distance, Crvena zvezda je prilično zaokupljena Ligom šampiona, što je Partizan iskoristio i napravio blagu prednost u prvenstvu. I tako bi trebalo i da nastavi. U Zvezdi već razmišljaju o narednom evropskom meču. Bili su fokusirani na Mančester siti, izgubili su od Voždovca i Čukaričkog. Nadam se da će Partizan pobedom u derbiju nastaviti niz dobrih rezultata. Ja kao partizanovac verujem ne samo da mogu da pobede, nego i da budu prvi na kraju sezone. Uvek sam optimista - ističe Mijatović za Informer.

Foto: Starsportphoto

 

Poslednju pobedu u Humskoj Zvezda je ostvarila 27. februara 2016. godine (2:1), a proslavljeni napadač smatra da taj loš niz stvara dodatni pritisak ekipi sa "Marakane". Uz to, kladionice su ubedljivo na strani Zvezde, što je malo potcenjivački za crno-bele, koji igraju na svom stadionu. Činjenica da više od sedam i po godina Zvezda čeka na pobedu u Humskoj, Mijatoviću govori da će četa Baraka Bahara biti pod pritiskom.
- Fantastičan je taj statistički podatak, jer mi govori da je Zvezda sad pod blagim pritiskom. Nesumnjivo je napravila odličan tim, ali nije lako kad idete negde pod moranjem da pobedite. Tačno je da ima bolji tim od Partizana, da su kladionice na njenoj strani, ali fudbal je baš zbog toga zanimljiv, što se ne desi uvek ono što svi smatraju logičnim. Bez obzira na sve, verujem da Partizan može do pobede - zaključuje Mijatović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija