• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.10.2023

14:21

Makabi će igrati u Beogradu? Ostoja daje dvoranu izraelskom gigantu

Starsportphoto

Partizan

Makabi će igrati u Beogradu? Ostoja daje dvoranu izraelskom gigantu

Podeli vest

Košarkaški klub Makabi iz Tel Aviva ima ponudu da svoje utakmice igra u Beogradu zbog novonastale situacije i rata u Izraelu.

Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović obratio se otvorenim pismom predsedniku giganta iz Tel Aviva Šimonu Mizrahiju, i ponudio pomoć ukoliko budu morali da igraju utakmice vamn svoje zemlje.

Pismo prenosimo u celosti.

"Poštovani gospodine Mizrahi, dragi prijatelji KK Partizan i Srbije,

U ovim tužnim trenucima, u ime KK Partizan želim da izrazim najdublje saučešće vama i vašem narodu.

Tokom teških momenata, želim da poručim kako Makabi u Srbiji ima iskrenog prijatelja koji je spreman da mu ponudi novi privremeni dom uz iskrenu dobrodošlicu u Beogradu.

Uprkos svim dešavanjima, sportisti moraju nastaviti sa svojim aktivnostima i predstavljanjem svog kluba i zemlje na najbolji mogući način. Njihova uloga je da budu svetla tačka u tmurnim danima za svoj narod.

Ukoliko vaš klub bude prinuđen da igra utakmice van svoje zemlje, KK Partizan je spreman da obezbedi trening dvoranu, smeštaj i dvoranu za odigravanje utakmica.

Tokom proteklih više od 40 godina, Makabi i Partizan su bili veliki rivali na terenu, ali su svi naši dueli uvek završeni čestitkama i iskrenim stiskom ruke, uz veliko poštovanje.

Nažalost, kroz istoriju KK Partizan, mi smo iskusili situaciju kada smo bili prinuđeni da igramo van svog doma. Zbog svega navedenog, kao gest prijateljstva i zahvalnosti za sve sjajne momente u zajedničkoj istoriji, spremni smo da budemo vaši domaćini.

Prijateljstvo između naših naroda je veliko i mi kao klub smatramo ovaj potez logičnim.

Budite slobodni da nas kontaktirate u bilo koje vreme i mi ćemo učiniti sve što možemo da pomognemo KK Makabi", naglasio je Ostoja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija