• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.10.2023

19:22

Obradović posle Krke: Bili smo mnogo agresivniji, ali i brzopleti

Starsportphoto

Partizan

Obradović posle Krke: Bili smo mnogo agresivniji, ali i brzopleti

Podeli vest

Trener Partizana Željko Obradović sumirao je utiske posle pobede svoje ekipe u Admiralbet ABA ligi.

Crno-beli su u Novom Mestu deklasirali ekipu Krke sa 96:56 i tako ostvarili i drugu uzastopnu pobedu u regionalnom šampionatu. 

Trener aktuelnog šampiona Željko Obradović prvo se zahvalio navijačima na divnoj atmosferi u dvorani "Leona Štuklja".

- Prvo da se zahvalim navijačima Partizana i navijačima Krke što su napravili veoma lepu atmosferu u dvorani. Mislim da su mogli da uživaju u lepoj utakmici - rekao je Obradović na početku izlaganja. 

Foto: Aba liga

 

Strateg Partizana zadovoljan je kako je njegov tim odigrao, pogotovo nakon poraza od Makabija (96:81) u Tel Avivu na startu Evrolige.

- Očigledno je da smo večeras počeli neuporedivo agresivnije od prvog minuta, igrali veoma dobru odbranu i zahvaljujući dobroj odbrani dolazili do lakih poena u kontranapadu, mada smo u nekim situacijama bili brzopleti. Evidentna je razlika u kvalitetu dva tima i ja mom kolegi samo mogu da čestitam na prvoj utakmici i na ovome što je radio večeras. Mislim da treba da bude ponosan na svoj tim. Čestitke mojim igračima, naravno, na pre svega ozbiljnosti, dobroj utakmici - poručio je Obradović posle pobede.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija