• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.10.2023

22:10

Partizan želi još pojačanja, ali...

Starsportphoto©

Partizan

Partizan želi još pojačanja, ali...

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je večeras u Beogradu posle poraza njegove ekipe od Barselone da ima na raspolaganju kvalitetan tim i da mora da se analizira gde se greši.

Partizan je večeras poražen od Barselone 92:83 u meču trećeg kola Evrolige.

- Čestitam Barseloni, odigrali su dobru utakmicu svih 40 minuta. Ključno je bila prvo poluvreme. Očigledno je, imali smo samo tri asistencije. Nismo dodavali loptu, a probali smo. Zahvaljujući ofanzivnim skokovima ponovo su došli do pobede. Oni su jedan od najboljih timova Evrope zasigurno - rekao je Obradović na konferenciji za medije posle utakmice.

Ponovo je tema bila stanje na košarkaškom tržištu, istakao je trener Partizana da crno-beli gledaju opcije, ali da neće dovoditi po svaku cenu. 

- Nema tajne, mi želimo da dovedemo još jednog igrača, ali u ovom trenutku kakvo je stanje na tržištu, nema onoga što bi nama moglo da pomogne, to misle svi u klubu. Mi imamo obavezu prema navijačima da pokažemo kada dovodimo – zašto nekog dovodimo - objasnio je Obradović. 

Obradović je potom analizirao drugi deo meča.

- Reakcija je bila u drugom poluvremenu. Ekipa je probala sve da uradi. Ali, bila je situacija kada su imali i drugi i treći ofanzivni skok. U prvom poluvremenu nismo bili strpljivi u napadu. To je uvek poguban način. Barselona je igrala, prenosila brzo loptu, bila u ritmu i to je odlučilo utakmicu - dodao je Obradović.

Foto: Starsportphoto©

 

On je otkrio i zašto na duelu sa Barselonom nije igrao Mateuš Ponitka.

- Ponitka je jutros odradio trening, ali je pred meč prijavio bol u ramenu, nije mogao da igra, pa neće sa nama putovati ni u Atinu na meč protiv Olimpijakosa, sutra će imati snimanje. Juče na treningu se povredio i Alen Smailagić koji je iskrenuo zglob, ali je želeo da pomogne ekipi i hvala mu na tome - dodao je Obradović i na kraju je uputio zahvalnost navijačima, kojih je večeras bilo 19.227.

- Fantastična atmosfera, hvala im na poverenju i podršci - istakao je Obradović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!
Politika

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!

Ambasador Evropske unije u Srbiji Emanuele Žiofre izjavio je danas da će proces proširenja EU biti u fokusu novoformirane Evropske komisije nakon junskih izbora za evropski parlament, kao i da se u obzir politike proširenja uzimaju Ukrajina, Gruzija i Moldavija kao novi kandidati, ali i balkanske zemlje, među kojima je i Srbija.

09.05.2024

11:07

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija