• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.10.2023

08:19

Svi su saglasni da je Partizan brutalno pokraden! Dve situacije su dokaz za to (VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

Svi su saglasni da je Partizan brutalno pokraden! Dve situacije su dokaz za to (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Partizana izgubili su u dramatičnoj završnici posle produžetka od Olimpijakosa u gostima rezultatom 98:94, međutim dve situacije na meču bile su poprilično sporne, a mnogi košarkaški fanovi smatraju da je Partizan pokraden

Na interenetu se već povela polemika oko grešaka sudija na meču Olimpijakosa i Partizana koje nisu išle u korist beogradskog kluba i to u ključnim momentima duela u Pireju.

Prva sporna situacija desila se pred kraj regularnog toka, a reč je o petoj ličnoj greški koja je dosuđena centru Partizana Alenu Smailagiću. On je bio jedan od boljih pojedinaca crno-belog tima, a posebno se pamti njegova partija iz treće četvrtine. Ipak, pred sam kraj poslednje deonice meča, Smailagić je imao duel u skoku sa kapitenom protivničkog tima Kostasom Papanikolauom.

Tom prilikom, miljenik "grobara" je dobio petu ličnu grešku i morao je da napusti igru, a mnogi smatraju da faula uopšte nije bilo. Smailagić je jedva dodirnuo svog protivnika, međutim bez obzira na to dosuđen je faul za tim iz Pireja.  

Na interentu su mnogi osudili ovu odluku sudije, najzanimljivije je da je dosta komentara o nepostojećem faulu bilo iz Grčke. Dosta korisnika Tvitera je jasno dalo do znanja da Smajlagić nije napravio faul i da je arbitar pogrešio.

 

 

Druga sporna situacija desila su u produžetku kada se kapiten Partizana Kevin Panter okliznuo i tom prilkom izgubio i patiku, a zatim je izbacio loptu, a u padu je nagazio liniju, tako da su sudije dosudile napad za Olimpijakos.

Na snimku koji se vrlo brzo pojavio na internetu vidi se da je Panter verovatno bio fauliran pre nego što se desila situacija koju mnogi osporavaju. On je bio u duelu sa Nikolom Milutinovim i Tomasom Volkapom. Jasno se vidi da je Volkap nagazio njegovo stopalo, a zatim se Panter okliznuo pokušavajući da spasi situaciju.

 

 

I u ovoj situaciji pojavio se veliki broj komentara i ponovo su Grci bili najglasniji u tome da je Partizan pokraden protiv trostrukog šampiona Evrope. Bilo kako bilo, sada je već kasno, crno-beli moraju da se okrenu novim obavezama i da što pre zaborave ovaj bolni poraz od Olimpijakosa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija