• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.10.2023

14:00

Natho obeležio vredan jubilej u Partizanu: Ne dam da stane!

Starsportphoto

Partizan

Natho obeležio vredan jubilej u Partizanu: Ne dam da stane!

Podeli vest

Iskusni as dao je veliki doprinos i u 11. uzastopnoj pobedi crno-belih u Superligi.

Pao je sinoć Voždovac na stadionu u Humskoj (3:0), a fudbaleri Partizana produžili su sjajnu seriju i učvrstili se na čelu tabele. I ponovo je jednu od ključnih uloga na terenu imao Bibars Natho (35), pošto je fenomenalnim pasovima proigrao prvo Ksandera Severinu u 54, a potom i Gajasa Zahida u 56. minutu.

I Holanđanin i Norvežanin su u razmaku od 120 sekundi zatresli mrežu "zmajeva" i tako praktično rešili pitanje pobednika, dok je Izraelac sa dve asistencije stigao do kote šest ove sezone.

Međutim, računajući period otkako je došao u Partizan leta 2019. godine, odlični vezista je čak 50 puta nameštao golove saigračima.

- Gde god se okrenete tu su statistika i brojevi, ali ne mogu da krijem, lep je osećaj. Ipak, ono što je najvažnije jeste da mi zadržimo ovakvu energiju, duh i fokus. Moramo na ovaj način da nastavimo i da privedemo jesenju polusezonu kraju u istom ritmu - kaže Natho.

Zamenik kapitena otkriva recept i objašnjava kako "parni valjak" svih 90 minuta melje protivnika, a ne paniči čak ni kad se na pauzu između poluvremena ode bez golova.

- To je normalno. Ekipe se na početku zatvore i imaju snage da trče, dok se kasnija to gubi, pada i koncentracija, pa su prinuđeni i da igraju malo otvorenije. Tu vidimo našu šansu, koristimo je i postižemo golove - jasan je Natho.

Foto: Starsportphoto

Ksander Severina

Pored njega dobru partiju protiv Voždovca pružio je i Ksander Severina (22). Posle dužeg vremena zauzeo je mesto u prvoj postavi umesto povređenog Alda Kalulua i iskoristio priliku.

- Odradili smo odličan posao. Ovo mi je drugi pogodak otkako sam stigao u klub i zaista sam srećan. I na polju ličnog samopouzdanja mi je ova utakmica bila baš potrebna. Na poslednjih nekoliko mečeva nisam bio starter, uželeo sam se terena. Nije lako, svi žele da nas pobede, ali mi treba da nastavimo da igramo timski i motivisano - poručuje Severina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću
Politika

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak istakao je, sumirajući utiske od prethodne nedelje kada je boravio u poseti Srbiji i Kosovu, da je sve spremno za današnju novu rundu dijaloga na visokom nivou u Briselu i izrazio nadu da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću koja je potrebna da se dve strane približe njihovoj evropskoj budućnosti.

26.06.2024

09:44

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija