• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.10.2023

20:16

Crno-beli aktivirali bombu pred derbi! Partizan pronašao centra

EPA Images

Partizan

Crno-beli aktivirali bombu pred derbi! Partizan pronašao centra

Podeli vest

Košarkaški klub Partizana uoči večerašnjeg večitog derbija sa Crvenom zvezdom napravili veliki posao i doveli pojačanje.

Crno-beli su dugo tražili pojačanje na mestu centra, a posle dugo čekanja našli su rešenje i to u Brazilcu Brunu Kaboklu. "Parni valjak" je sa iskusnim 28-godišnjim centrom potpisao dvogodišnji ugovor. 

Kaboklo je skrenuo pažnju na sebe dobrim igrama za reprezentaciju na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu u Aziji.

Brazilac je i letos pominjao kao moguće pojačanja Partizana, ali tada nisu uspeli da postignu dogovor, ipak situacija se sada promenila i nekadašnji NBA centar pojačaće ekipu iz Humske. 

Kaboklo je u međvuremenu potpisao ugovor sa Venecijom, ali na kraju nije ni zaigrao za italijanski tim. On je prethodno prošlu sezonu igrao za Ulm sa kojim je i postao šampion Nemačke, a prosečno je beležio 15 poena i šest skokova po meču. Brazilac ima i veliko NBA iskustvo gde je proveo sedam sezona noseći dresove Toronta, Sakramenta, Memfisa i Hjustona. Takođe, igrao je i za francuski Limož, Sao Paulo, kao i meksikčki Kapetanses. 

Na Mundobasketu je odigrao je sjajnih pet utakmica i prosečno beležio 16,4 poena i 9,2 skoka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija