• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.10.2023

23:41

Anđušić posle derbija: Ova pobeda je važnija od one u Evroligi (VIDEO)

Starsportphoto©

Partizan

Anđušić posle derbija: Ova pobeda je važnija od one u Evroligi (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu sa 98:87 u okviru 5. kola ABA lige, jedan od boljih na meču bio je Danilo Anđušić koji je postigao 11 poena.

Košarkaš Partizana je istakao da je ovaj trijumf važniji od prethodnog u Evroligi.

- Ova pobeda u ABA ligi možda je i važnija od one u Evroligi.  Znamo koliko nam je ova pobeda važna za nastavak takmičenja u ABA ligi, posebno zbog kiksa protiv Mege - nastavio je bek Partizana.

 

Bek Partizana je govorio i o narednom rivalu crno-belih, Baskoniji.

Podsećanja radi, španski tim je za novog trenera imenovao Duška Ivanovića, bivšeg stratega Crvene zvezde.

- On je neko ko nas poznaje iz prethodne sezone, igrali smo dosta puta jedni protiv drugih. Verujem da će dobro spremiti ekipu i da će svi igrači želeti da se pokažu. Očekuje nas jako težak meč bez obzira na njihove slabije rezultate na početku sezone, imaju kvalitetan tim, igraju kod kuće sigurno će pokazati neku reakciju. Mi moramo da pristupimo maksimalno i da se što bolje pripremimo i ostvarimo pobedu koja će nam sigurno mnogo značiti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija