• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.11.2023

20:30

Provokacija za Duljaja i na konferenciji u Novom Pazaru! Pogledajte reakciju trenera Partizana (VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

Provokacija za Duljaja i na konferenciji u Novom Pazaru! Pogledajte reakciju trenera Partizana (VIDEO)

Podeli vest

Uzbudljivo je bilo posle meča kraj Jošanice, kako na terenu, tako i van njega.

Fudbaleri Partizana danas su ostvarili 12. uzastopnu pobedu u Superligi, pošto su u 14. kolu savladali Novi Pazar sa 1:0 (1:0), pogotkom Ksandera Severine u drugom minutu.

Posle izuzetno zanimljive utakmice, velikog broja prilika na obe strane, ali i sjajnih odbrana golmana Aleksandra Jovanovića i Nikole Mirkovića, usledile su i "varnice" odmah nakon poslednjeg sudijskog zvižduka.

Čim je glavni arbitar Miloš Milanović iz Ćurpije označio kraj, na teren su utrčali igrači sa klupe obe ekipe. I odmah je došlo do koškanja, s jedne strane rezervni čuvar mreže crno-belih Nemanja Stevanović i borbeni vezista Kristijan Belić, a s druge članovi stručnog štaba domaćeg tima.

Vrlo brzo se situacija smirila, prednjačili su u tome asovi Novog Pazara i momci koji su ponikli upravo u Partizanu, Adem Ljajić i Marko Šćepović, uz trenera gostiju Igora Duljaja.

Međutim, kada je kormilar "parnog valjka" stao pred TV kamere kako bi dao izjavu, sa tribina su mogle da se čuju gnusne uvrede na njegov račun. Iako je ovaj duel odigran pred praznim tribinama zbog disciplinske kazne za Pazarce, ipak je određenom broju ljudi bilo dozvoljeno da iz lože gledaju ovaj okršaj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

Nije Duljaj dozvolio da ga to poremeti, niti isprovocira, kao što nije ni nešto kasnije, na konferenciji za medije. Prvo je dao analizu utakmice, pohvalio Pazarce i njihovog trenera, potom su usledili i komplimenti druge strane, odnosno Siniše Dobrašinovića, a posle srdačnog pozdrava dvojice stručnjaka, desilo se nešto potpuno neočekivano.

Neko od prisutnih, a ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo da je novinar, dobacio je Duljaju neumesan komentar.

"Nisam još video da neko parkira autobus u poslednjih pola sata", aludirajući na to što se Partizan u pojedinim trenucima meča grčevito branio.

Ipak, nekada sjajni vezista nije želeo da ulazi u dalju polemiku, pogledom je ispratio dotičnog i kratko mu odgovorio:

- Hvala gospodine. Vrlo ste korektni, da ste vi meni živi i zdravi.

Taj trenutak možete pogledati na video-snimku u prilogu, od 5.50 minuta.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija