• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.11.2023

16:51

Omladinci Partizana pali u Moldaviji! Šerif ponovo koban po crno-bele!

FK Partizan

Partizan

Omladinci Partizana pali u Moldaviji! Šerif ponovo koban po crno-bele!

Podeli vest

Talentovani momci iz Humske poraženi sa 2:0 (2:0) u prvom meču 2. kola Lige šampiona za mlade.

Najavljivali su omladinci Partizana novi uspeh, posle dobrih partija i eliminacije rumunske Univerzitatee očekivalo se da će nastaviti s pozitivnim rezultatima na evropskoj sceni, ali ništa od toga nije viđeno danas u Moldaviji.

Izabranici Nenada Stojakovića nisu bili na svom nivou, dok je domaćin bio izuzetno motivisan i već u uvodnim trenucima utakmice praktično rešio pitanje pobednika. Iskoristio je smušenost u odbrani Beograđana i u razmaku od devetog do 16. minuta igrači Šerifa uspeli su dva puta da savladaju golmana Radulaškog.

ŠERIF - PARTIZAN 2:0 (2:0)

Strelci: Botan u 9. i Đinari u 16. minutu

Grad: Tiraspolj

Stadion: Mala Šerif Arena

Gledalaca: oko 500

Sudija: Kasper Sjoberg (Švedska)

Žuti kartoni: Jatko (Šerif), Dragojević, Jovanović, Stjepanović (Partizan)

Crveni karton: Jevremović u 90+7. minutu

ŠERIF (4-3-3): Dumenko - Gresluk, Gutu, Đinari, Jatko - Kostin, Sandeči (od 64. Čirnat), Kovalči (od 84. Hagiu) - Pleskan (od 90. Draćuk), Botan (od 90. Burka), Guspit.

Trener: Andreji Kornenkov

PARTIZAN (4-2-3-1): Radulaški - Roganović, Stjepanović, Petrović, Ćelić - Janković, Dragojević (od 46. Jovanović) - Jevremović, Alilović, Mirčetić - Ugrešić (od 86. Tadić).

Trener: Nenad Stojaković

Prvo se napadač Botan jako dobro snašao posle jedne dubinske lopte i zatresao mrežu, da bi potom i Đinari uspeo da se upiše u listu strelaca. Možda je i na vidljiv nedostatak energije, borbenosti i koncentracije kod crno-belih uticao i dug put do Tiraspolja, ali svakako su napravili previše grešaka za ovaj nivo takmičenja.

Foto: FK Partizan

 

Moldavci su se posle vođstva odlučili na defanzivu, stali su u blok, a Partizan to nikako je uspeo da probije. Imao je inicijativu, veći posed lopte, više udaraca upućenih ka golu rivala, ali uzalud.

Najbolju priliku propustio je Janko Jevremović u 74. minutu, kada mu je golman Deumenko odbranio šut. Da sve bude još gore, upravo je povremeni prvotimac izgubljen za revanš, pošto je u nadoknadi vremena dobio crveni karton.

"Parni valjak" će 28. novembra na svom stadionu imati priliku da nadoknadi ovaj poraz i eventualno izbori plasman u 3. kolo, koje mu garantuje i proleće u Evropi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Bajdenova bolest kulminirala! Izraelski lobi dovešće Trampa na vlast?
Live TV

Bajdenova bolest kulminirala! Izraelski lobi dovešće Trampa na vlast?

Ceo svet zagledan je u predstojeće izbore u Americi, a naročito na prvu debatu između Trampa i Bajdena. Oba kandidata su zadovoljna i obojica smatraju da su dotukli onog drugog. Šta nam je rekla ova debata? Na ovu temu u "Info danu" govorili su autor knjige "Efekat Tramp" Saša Adamović i ekonomista i stručnjak za investicije Vladimir Đukanović.

30.06.2024

18:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Potisnuti sa leve obale Dnjepra! Ali ne odustaju, male grupe vojnika šalju se na obližnja ostrva, svi će biti uništeni!
MOSTOBRAN VAŽAN ZA KIJEV

Potisnuti sa leve obale Dnjepra! Ali ne odustaju, male grupe vojnika šalju se na obližnja ostrva, svi će biti uništeni!

Pritisak Oružanih snaga Rusije na harkovskom pravcu i u Donbasu doveo je do toga da su Oružane snage Ukrajine morale da napuste levu obalu Dnjepra kako bi zatvorile rupe na drugim sektorima fronta. Ipak, s vremena na vreme, oni šalju male grupe na ostrva blizu leve obale Dnjepra, pošto ovaj mostobran ima veliki značaj za ukrajinske vlasti. O tome je za list VZGLjAD pričao vojni ekspert Mihail Onufrienko.

30.06.2024

17:03

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija